Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πρωτιά για τον Ant-Man/Άνθρωπο μυρμήγκι της Marvel στα Αμερικάνικα ταμεία

Πρωτιά για τον Ant-Man/Άνθρωπο μυρμήγκι ...
Μαρτάτος Tάκης

Το πρώτο τριήμερο προβολής της η ταινία έφτασε τα 58 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις

Στην Ελλάδα θα χρειαστεί να περιμένουμε έως τον Σεπτέμβριο, σε ενάμιση περίπου μήνα για να δούμε τη νέα ταινία της Marvel, “Ant-Man”, σε διανομή της Feelgood, ωστόσο στις ΗΠΑ η νέα θεαματική υπερπαραγωγή του στούντιο με τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες βασισμένες σε κόμικ ήρωες, βγήκε στο τριήμερο 17-19 Ιουλίου 2015 και τα πήγε αρκετά καλά.

Η αλήθεια είναι ότι τα πήγε εισπρακτικά ελαφρώς χειρότερα απ’ όσο εκτιμούσαν οι υπεύθυνοι του στούντιο αλλά και πάλι είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι.

Το «Ant-Man» σε σκηνοθεσία Πέιτον Ριντ με τον Πολ Ραντ, τον Μάικλ Ντάγκλας και τους Judy Greer, Evangeline Lilly, Corey Stoll, John Slattery, Bobby Cannavale και Michael Pena ξεκίνησε με σχεδόν $58 εκατομμύρια δολάρια και έγινε το 12ο φιλμ του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel που έπιασε πρωτιά κατά την πρεμιέρα του στις αίθουσες των ΗΠΑ.

Είναι επίσης ελπιδοφόρο ότι η νέα superhero ταινία της Μάρβελ έχει πολύ καλό μέσο όρο "A" στο CinemaScore. Μαζί με τις διεθνείς της εισπράξεις η ταινία έχει ήδη φτάσει τα 114 εκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται πάντως για ακριβή παραγωγή που το κόστος της σύμφωνα με το έγκυρο σάιτ boxofficemojo άγγιξε τα 130 εκατομμύρια δολάρια.

*Η ταινία αναμένεται τον Σεπτέμβριο να έρθει για προβολή και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture