Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Rockwave Festival: Με κορυφαία συγκροτήματα και χιλιάδες κόσμο ολοκληρώθηκε η 3η φεστιβαλική μέρα

Rockwave Festival:  Με κορυφαία συγκροτή...

Παρά τις δυσκολίες των καιρών, απέδειξαν όλοι μαζί ότι η μουσική ενώνει όπως έκανε πάντα

Το Σάββατο 4 Ιουλίου ολοκληρώθηκε η Τρίτη φεστιβαλική μέρα  του rockwave καλοκαιριού στο TerraVibe Park αποδεικνύοντας ότι η μουσική πάντα ενώνει. Χιλιάδες κόσμου κατέφθασαν στον καταπράσινο χώρο του Rockwave Festival, προκειμένου να ζήσουν από κοντά τον παλμό της μουσικής μέρας του μεγαλύτερου μουσικού φεστιβάλ της χώρας.

Αφήνοντας στην άκρη τα προβλήματα που φέρνει στο δρόμο μας η δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε οι μουσικόφιλοι κατέκλυσαν από νωρίς το TerraVibe και ο χώρος γέμισε χαμογελαστά πρόσωπα κάθε ηλικίας, γέλια και φωνές που αδημονούσαν να δουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες επί σκηνής.

Δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους και χαρίζοντας πολλές αξέχαστες στιγμές με στις δύο σκηνές του Rockwave Festival στην καρδιά του φετινού καλοκαιριού μέσα στις επόμενες 9 ώρες, ανέβηκαν διαδοχικά στο Vibe Stage, οι ExarsisMaplerunRotting Christ, Judas Priest και στο Terra Stage οι Electric LitanyJohn GarciaBlack Rebel Motorcycle ClubThe Prodigy, με τη διάθεση του κόσμου να παραμένει εξαιρετική από τις 15:45 έως και 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, με το τέλος της εμφάνισης των The Prodigy. Όλοι τους έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και χάρισαν πολλές αξέχαστες καθόλη τη διάρκεια των εμφανίσεων τους με Moshpits stagediving, χορωδιακά ρεφρέν και πολύ ιδρώτα από τους metalheads, στο Vibe stage με αποκορύφωμα τον Metal God Rob Halford να κραδαίνει το μαστίγιο του πάνω στην εντυπωσιακή του μηχανή, υπό τους ήχους του Hell Bent for Leather.

Από την άλλη, οι σκοτεινές μελωδίες των Electric Litany δώσανε τη θέση τους στον πατριάρχη του stoner John Garcia, πριν οι garage μεσσίες που ακούν στο όνομα Βlack Rebel Motorcycle Club δονήσουν το Terra Stage, ως  ιδανική προετοιμασία για τους The Prodigy. Oι Greek Warriors είχαν πάρει θέση και το οργιαστικό ηχητικό φωτορυθμικό show του συγκροτήματος, ισοπέδωσε το ΤerraVibe, με το άκουσμα της ιαχής: Greece are you ready to party?

Θερμοί υποστηρικτές: ΗΕΙΝΕΚΕΝ, SMIRNOFF, PRINGLES, χορηγοί επικοινωνίας, οι εθελοντές και το κοινό του Rockwave

Φωτογραφία: Χριστίνα Αλώση

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View