Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Καρνέζης: "Βήμα μπροστά η επέκταση…" - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Καρνέζης: "Βήμα μπροστά η επέκταση…...

Ο Έλληνας τερματοφύλακας εξέφρασε την ικανοποίησή του

Ο Ορέστης Καρνέζης επέκτεινε τη συνεργασία του με την Ουντινέζε και ο Έλληνας τερματοφύλακας εξέφρασε την ικανοποίηση του γι’ αυτή την εξέλιξη, αναφέροντας πως αποτελεί ένα βήμα μπροστά! Ο διεθνής άσος μίλησε και για το νέο γήπεδο της ομάδας του!

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα, είναι ένα βήμα μπροστά. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύλλογο, στην οικογένεια Πότσο και σε όλους μου τους φίλους. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου δίνεται, η ομάδα πάντα με βοηθάει πάρα πολύ και θα κάνω τα πάντα για αυτή τη φανέλα», είπε ο Ορέστης Καρνέζης και συνέχισε:

«Σίγουρα μπορούμε να κάνουμε περισσότερα, έχουμε δυνατή ομάδα. Είχαμε τόσα προβλήματα πέρυσι, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε τόσους παίκτες με μεγάλο ταλέντο, πρέπει να παίξουμε όπως ξέρουμε».

 

Για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Ουντινέζε, ο Ορέστης Καρνέζης τόνισε: «Είναι μια ιστορική στιγμή για την ομάδα. Το να παίξω στο νέο γήπεδο προκαλεί ένα ξεχωριστό συναίσθημα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη σεζόν. προσωπικά έχω μεγάλη επιθυμία να επιστρέψω στο παιχνίδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοινώθηκε και επίσημα η ανανέωση του Καρνέζη στην Ουντινέζε

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports