Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Εργαστήριο δημιουργικής Επιχειρηματικότητας στον "Συνδετήρα"

Πάτρα: Εργαστήριο δημιουργικής Επιχειρημ...

Την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Ιουνίου

Το CreativeBizLab -Εργαστήριο Δημιουργικής Επιχειρηματικότητας - διοργανώνει στη Πάτρα στις 26&27 Ιουνίου την εκπαιδευτική δράση “2 days Bootcamp: Internet & Δημιουργία = Κέρδος”.

Είναι η πρώτη φορά, που στη Πάτρα θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια με καινοτόμες μεθόδους πώλησης στο internet, οι οποίες απευθύνονται σε μικρές τοπικές επιχειρήσεις και ανεξάρτητους δημιουργούς (φυσικών προϊόντων, καλλιτεχνικών έργων, χειροποίητων κατασκευών, ρούχων, κοσμημάτων, αξεσουάρ, music bands, digital designs κ.α.)

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στο να βοηθήσει όλους τους δημιουργούς και μικροεπιχειρηματίες, να μπορέσουν να ξεφύγουν από τους περιορισμούς της τοπικής αγοράς και να διαθέσουν τα προϊόντα & τις δημιουργίες τους στο εξωτερικό, μέσω διαδικτύου.  Ταυτόχρονα απευθύνεται και σε φιλόδοξους δημιουργούς που έχουν απλώς μία ιδέα και θέλουν να μάθουν τον καλύτερο τρόπο για να την υλοποιήσουν.

Η εκδήλωση έχει σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να προσφέρει στους συμμετέχοντες έμπνευση, νέες προοπτικές, γνώση και κυρίως λύσεις, πρακτικά εργαλεία & άμεσα εφαρμόσιμες μεθοδολογίες.

Το Creative BizLab αποτελεί μία δημιουργική συνεργασία δύο εταιριών, της ART & CRAFT BUSINESS (www.artcraftbusiness.com) και της WeCan (www.wecan.gr), που πιστεύουν στη δύναμη της δημιουργικότητας του ατόμου και στην αξία της συνεργατικότητας και της αλληλοϋποστήριξης.

Είναι ένα σύνολο εξειδικευμένων εκπαιδευτικών δράσεων, που στοχεύουν στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών δεξιοτήτων των ανεξάρτητων δημιουργών, των μικρών δημιουργικών επιχειρήσεων & των νέων ανθρώπων, που θέλουν να φτιάξουν την δική τους δημιουργική επιχείρηση σε θέματα όπως:

  • Start-Up: σχεδιασμός & πρώτα βήματα
  • Κατάρτιση επιχειρηματικού σχεδίου & αποτελεσματική παρουσίασή του
  • Προβολή & προώθηση των προϊόντων τους με social media marketing
  • Πωλήσεις σε νέα κανάλια όπως etsy.com & crowdfunding

 

Παρασκευή 26 (4-10μμ) & Σάββατο 27/6 (10-4μμ) ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ Αλ. Υψηλάντου 146

Το κόστος προεγγραφής για το 2ήμερο Bootcamp είναι €95. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.creativebizlab.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά