Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η συνέντευξη Τύπου του Σέρχιο Μαρκαριάν εν όψη του φιλικού με την Πολωνία

Η συνέντευξη Τύπου του Σέρχιο Μαρκαριάν ...

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε της προτάσεις του για το Ελληνικό ποδόσφαιρο

Η συνέντευξη Τύπου του Σέρχιο Μαρκαριάν για το φιλικό με την Πολωνία μετατράπηκε σε μια κατάθεση απόψεων του ομοσπονδιακού τεχνικού για το τι πρέπει να αλλάξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να επανέλθει η Εθνική ομάδα στις επιτυχίες.

Τι είπε ο Ουρουγουανός; Αφού υπογράμμισε ότι θέλει να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας και μετά τη λήξη του συμβολαίου του έκανε λόγο για νέο πλάνο και σημαντικές αποφάσεις που θα πρέπει θα ληφθούν.

" Τα προβλήματα δεν είναι απλά, ούτε είναι ένα. Έχουμε πολλούς λόγους που βρισκόμαστε εδώ. Πρέπει να ισορροπήσουμε την κατάσταση, να κάνουμε μια διάγνωση του προβλήματος και να σκεφτόμαστε το που είμαστε, τις αδυναμίες μας και πως αν θέλουμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο, πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Πρέπει να είμαστε όλοι περισσότερο επαγγελματίες. Να κάνουμε ένα πιο δυνατό ελληνικό ποδόσφαιρο, να μας δώσει περισσότερους παίκτες για την Εθνική και οι νέοι να παίρνουν περισσότερες ευκαιρίες", τόνισε και συνέχισε:

"Πρέπει να έχουμε περισσότερες κατηγορίες από τις τρεις που έχουμε τώρα, διότι είναι λίγες. Πρέπει να βρούμε πιο είναι το στιλ μας και να το αποφασίσουμε από κοινού. Όποιος θα αναλάβει αυτό το πρότζεκτ, πρέπει να έχει σεβασμό και αγάπη για το ελληνικό ποδόσφαιρο και να δουλεύει γι' αυτό και όχι για τον εαυτό του. Πρέπει να διορθώσει πράγματα η Ομοσπονδία", ανέφερε και κατέληξε στην τοποθέτησή του αυτή...

"Το συμβόλαιό μου λήγει τον Δεκέμβριο και θα βοηθήσω μέχρι τότε σίγουρα. Κάθε μέρα δουλεύουμε πολύ και θα συνεχίσουμε με υπευθυνότητα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θέλει όμως νέο πλάνο και αποφάσεις σημαντικές. Θα δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε".

 

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports