Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ένα δροσιστικό κοκτέιλ μετά τη δουλειά στο κέντρο της Πάτρας;

Ένα δροσιστικό κοκτέιλ μετά τη δουλειά σ...

Το «Lennon Eco – Gastrobar» προσφέρει την ευκαιρία και την ποικιλία

«Lennon Eco – Gastrobar», στο στενό της Βούρβαχη, πίσω ακριβώς από την πλατεία Γεωργίου, προσφέρει πλέον -εκτός όλων των άλλων υπηρεσιών εστίασης- την ευκαιρία να απολαύσετε ένα δροσιστικό κοκτέιλ στο τελείωμα της μέρας, μετά τη δουλειά. Ο χώρος, το περιβάλλον, η εξυπηρέτηση και η ποικιλία δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μία τέτοια καθημερινή απόλαυση στο κέντρο της Πάτρας.

Υπενθυμίζεται πως το συγκεκριμένο στέκι ήρθε πρόσφατα στην πόλη ως ο αντιπροσωπευτικός εκπρόσωπος της ιδέας και του οράματος του Slow Food, αυτού του παγκόσμιου κινήματος της οίκο-γαστρονομίας, που δεν έχει να κάνει με τη βραδυφαγία. Πρόκειται για έναν διεθνή μη-κερδοσκοπικό οργανισμό που αποτελείται από 100.000 μέλη σε 160 χώρες. Με τις δράσεις τους, σε πάνω από 1300 συντροφιές σε ολόκληρο τον κόσμο, τα μέλη του προσπαθούν να ενθαρρύνουν τις τοπικές κοινωνίες τους να αναγνωρίζουν, να υποστηρίζουν αλλά και να απαιτούν φαγητό που είναι καλό, καθαρό και δίκαιο.

Στην ατμοσφαιρική αυλή στο τέλος της στοάς, σε μέρος δροσερό, βρίσκει κανείς eco προϊόντα και φαγητά, που έχουν ως βάση τους τοπικά προϊόντα, αλλά διατίθενται και προσφέρονται σε ένα κλίμα ευρωπαϊκής κουλτούρας, υπακούοντας πιστά στη νέα αυτή παγκόσμια μόδα. Τώρα πλέον -με το καλοκαίρι προ των πυλών- εκτός από απολαυστικούς καφέδες, ροφήματα και χυμούς, φαγητό με ξεχωριστά πιάτα μιας casual κουζίνας, ποτά και κρασιά, στο Lennon μπορείτε να απολαύσετε και σπέσιαλ κοκτέιλ με ιδιαίτερες γεύσεις που εύκολα αγαπιούνται.

Lennon - Βούρβαχη 9, - Πάτρα - Τηλ.:2610 625320, 6931 504944
Ώρες λειτουργίας : Aπό τις 8 το πρωί έως τις 2 το βράδυ
Κουζίνα από τη 1 το μεσημέρι έως τις 12 το βράδυ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά