Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Tips διατροφής της τελευταίας στιγμής για να βγείτε fit στην παραλία! Διαβάστε τι συνιστούν οι άνθρωποι του "Ευτροφία"

Tips διατροφής της τελευταίας στιγμής γι...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

"Ποτέ ο πανικός δε βοήθησε σε αυτές τις καταστάσεις "

Ποτέ ο πανικός δε βοήθησε σε αυτές τις καταστάσεις οπότε είναι χρήσιμο ο ενδιαφερόμενος να χαλαρώσει και να σκεφτεί ρεαλιστικά. Παρότι θα ήταν πιο αποτελεσματικό να το είχε πράξει πιο μεθοδικά, ποτέ δεν είναι αργά να βάλει την καλή διατροφή στη ζωή του. Ακολουθούν μερικές συμβουλές της τελευταίας στιγμής:

-Νερό νερό και πάλι νερό: οποιοδήποτε ρόφημα μπορεί να μας ενυδατώσει, σημαντικό όμως είναι να προσέξετε να μην προσθέτει περιττές θερμίδες. Πέρα από το νερό μπορεί να είναι κάποιο τσάι ή αφέψημα χωρίς ζάχαρη ή μέλι.

-Περισσότερα φρούτα και λαχανικά: το φρούτο είναι το καλύτερο σνακ και φυσικά η  σαλάτα το καλύτερο συνοδευτικό για το γεύμα!

-«Όχι ευχαριστώ» στη ζάχαρη: καλό είναι κανείς να αποφύγει τη ζάχαρη σε όλες της τις μορφές από γλυκά μέχρι χυμούς και αναψυκτικά.

-Μείωση του λίπους: Επιλέγοντας άπαχο κρέας όπως κοτόπουλο ή ψάρι, περιορίζοντας το ελαιόλαδο και οποιαδήποτε μορφή σάλτσας και φυσικά αφήνοντας στην άκρη τα τηγανητά και τις σφολιάτες, το λίπος στη διατροφή του θα μειωθεί αισθητά.

-Το σημαντικότερο είναι να ξεκινήσει άμεσα ένα είδος άσκησης: όσο πιο έντονη, τόσο το καλύτερο!

Να τονίσουμε όμως πως ακόμα πιο σημαντικό να βρει κανείς την ισορροπία, να μην προβεί σε ακραίες συμπεριφορές και να προσπαθήσει να εντάξει όλα αυτά στην καθημερινότητά του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Έτσι θα έχει μία υγιή σχέση με το φαγητό, βελτιωμένο βάρος και φυσικά μια καλή διατροφή!

Μαρκέλλα Συμεοπούλου & Μέμα Λαμπροπούλου

Κλινικοί Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι, Υπεύθυνοι του Ευτροφία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being