Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Αμερικάνικη κωμωδία "Ηorrible Bosses 2 – Αφεντικά για Σκότωμα 2" από απόψε στο σινέ Κάστρο στο Ρίο

Η Αμερικάνικη κωμωδία "Ηorrible Bos...

Πρωταγωνιστούν οι Μπέιτμαν, Σουντέικις, Ντέι, ο Κρις Πάιν και η Τζένιφερ Άνιστον

Πρωτοπροβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες τον περασμένο Νοέμβριο και μπορεί να έκανε μικρότερη εμπορική επιτυχία από την 1η ταινία, ωστόσο και η συνέχεια ήταν εξίσου διασκεδαστική και γεμάτη απρόοπτα και «πιπεράτες» σκηνές.

Ο λόγος για το φιλμ «Ηorrible Bosses 2 – Αφεντικά για Σκότωμα 2» σε σκηνοθεσία του Σον Άντερς που επαναπροβάλλεται από απόψε 8 Ιουνίου 2015 έως και την προσεχή Τετάρτη, με ώρα έναρξης στις 22.00, στο θερινό σινέ Κάστρο, στο Ρίο, στην οδό Σώμερσετ, λίγο πιο κάτω από τον σιδηροδρομικό σταθμό.

Η διάρκειας 108 λεπτών κωμική ταινία, έχει κάνει διεθνείς εισπράξεις της τάξης των 110 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ μεταξύ των πρωταγωνιστών είναι και πάλι η 46χρονη Ελληνοαμερικανίδα σταρ Τζένιφερ Άνιστον. Από την ομάδα των ηθοποιών θα λέγαμε πως την παράσταση κλέβει ο γόης Κρις Πάιν σε έναν πραγματικά «ανέλπιστο» χαρακτήρα.

Πρωταγωνιστούν οι: Τζέισον Μπέιτμαν, Τσάρλι Ντέι, Τζέισον Σουντέικις, Τζέιμι Φοξ, Κέβιν Σπέισι και ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ Κριστόφ Βαλτς στο ρόλο του κακού.

Την ταινία είχε διανείμει στις αίθουσες η εταιρεία Village.

Όπως είχε γράψει το σάιτ flix.gr, τρία χρόνια πήρε η αναμονή για το σίκουελ του «Horrible Bosses», αυτή τη φορά με τον Σον Αντερς να κάθεται στην καρέκλα που άφησε ο Σεθ Γκόρντον. Ο σεναριογράφος κωμωδιών σαν το «Hot Tub Tim Machine», το «We’re the Millers» και το «Dumb and Dumber To» που βγήκε την περασμένη σαιζόν σκηνοθετεί εδώ μια κωμωδία πιο ήπιων τόνων, σαν το «Σκότωσε τ’ Αφεντικά σου» να πήρε ελαφρά ηρεμιστικά, πράγμα που ενδέχεται ν’ απογοητεύσει τους ορκισμένους φαν της πρώτης, «κάφρικης» ταινίας, αλλά και να την κάνει πιο εύπεπτη για το υπόλοιπο κοινό.

Όπως συνεχίζει η κριτική του flix.gr, η δράση είναι πιο συγκεντρωμένη και η έμφαση δίνεται στους βασικούς τρεις ήρωες, τους losers ευρεσιτέχνες του εγκλήματος, οι οποίοι στιγμή δεν παύουν να είναι τόσο ανόητοι όσο και αστείοι, με τον Τσάρλι Ντέι να παίρνει, αυτή τη φορά, τα ηνία της πλάκας. Όπως προείπαμε ο γαλανομάτης Κρις Πάιν στο ρόλο του γιου ενός πλουσίου μεγιστάνα (Βαλτς), τον οποίο επιχειρούν να απαγάγουν οι τρεις φίλοι που αποζητούν εκδίκηση και να «σκοτώσουν» τα αφεντικά τους, αποδεικνύει ότι είναι καλύτερος ως κωμικός, παρά ως ζεν πρεμιέ ενώ η Τζένιφερ Ανιστον είναι και πάλι εκπληκτικά σέξι ως η νυμφομανής οδοντίατρος. Στην 2η ταινία παίζει και πάλι ο Κέβιν Σπέισι σαρδόνιος με το μοναδικό δικό του τρόπο, όπως έγραψε το flix.gr.

*Nα προσθέσουμε πως το σινέ Κάστρο στο Ρίο μπορεί να ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη τις προβολές του για το φετινό καλοκαίρι, επιλέγοντας για την ώρα επαναλήψεις του χειμώνα, ωστόσο αναμένεται σύντομα να εξοπλιστεί με σύγχρονο ψηφιακό μηχάνημα προβολής. Έτσι θα έχει τη δυνατότητα να παίξει και ολοκαίνουριες κινηματογραφικές ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture