Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ερυθρόλευκος ο τίτλος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-17

Ερυθρόλευκος ο τίτλος στο πανελλήνιο πρω...

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ με 1-0

Ο Ολυμπιακός του Δημήτρη Μαυρογενίδη επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Κ17 και κατέκτησε το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Εκπληκτικό το γκολ από τα 25 μέτρα του Κωνσταντίνου Χρήστου που έκρινε την αναμέτρηση.

Να γεμίσουν με πολλούς παίκτες το κέντρο τους επέλεξαν οι δύο προπονητές με αποτέλεσμα από τα πρώτα κιόλας λεπτά το παιχνίδι να γίνεται κοντά στη μεσαία γραμμή. Στο 12ο λεπτό, ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη καλή στιγμή του στο ματς όταν μετά από ωραία κίνηση του Βάρκα, αυτός έκανε το γύρισμα στον Λάμπρου με τον τελευταίο να μην προλαβαίνει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Χατζηδίμπας στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε από ένα σκληρό μαρκάρισμα και έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον προπονητή του στο 16'. Ο ΠΑΟΚ περίμενε τον Ολυμπιακό και προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, όμως και πάλι η ομάδα του Μαυρογενίδη ήταν αυτή που έφτασε κοντά στο γκολ με την κεφαλιά του Βάρκα να περνάει ελάχιστα άουτ στο 22ο λεπτό. Οι "ερυθρόλευκοι" συνέχισαν να είναι καλύτεροι μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους, όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση.

Χωρίς αλλαγές βγήκαν οι δύο ομάδες στο δεύτερο μέρος. Ο "δικέφαλος" έριξε βάρος στην άμυνα, προσπαθώντας να απειλήσει από τα στημένα, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" είχαν την κατοχή της μπάλας και έψαχναν με οργανωμένες επιθέσεις το γκολ. Και οι δύο ομάδες υπέπεφταν σε αβίαστα λάθη στο χώρο του κέντρου με τις φάσεις να είναι ελάχιστες. Στο 76' ο Ολυμπιακός απείλησε τον ΠΑΟΚ με την κεφαλιά του Βάρκα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σιαμπάνη, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα οι "ερυθρόλευκοι" κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

Ο Χρήστου έγινε κάτοχος της μπάλας πολλά μέτρα έξω από την περιοχή, βρήκε ελεύθερο χώρο και εξαπέλυσε έναν κεραυνό από τα 25 μέτρα, έστειλε τη μπάλα στο δεξί "παραθυράκι" του Σιαμπάνη που δεν είχε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης.

Οι παίκτες του Αλέξανδρου Τασουλή δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στα εναπομείναντα λεπτά, ενώ μάλιστα έμειναν και με 10 παίκτες μετά από αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Πασπαλά. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει το τρίτο πρωτάθλημα Κ17 της ιστορίας του και το δεύτερο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στον τελικό.

Ολυμπιακός: Γαβαλάς, Μπέτσας, Φουάσης, Νικολάου, Ρέτσος, Χρήστου, Τζουμάκης (54' Τσιλίκης), Λάμπρου (90+3' Θυμιανός), Βάρκας (90' Κολτσίδας), Κηπουρός (80' Ξενιτίδης), Κιρτζιαλίδης (54' Κουγιός)

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Χαραλαμπίδης (65' Παπαθανασίου), Αηδονίδης, Λιάπτσης, Δημητρίου (79' Πασπαλάς), Κυριλλίδης, Αργυρίου (59' Καπρέτσος), Μίσκοβιτς, Κωνσταντίνου, Χατζηδίμπας (16' Ευθυμίου - 85' Κουτούσης), Ματθαίου

 

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports