Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Εκδήλωση με θέμα «Υγεία και Κοινωνική Ανασυγκρότηση. Η συμβολή του Πανεπιστημίου Πατρών»

Εκδήλωση με θέμα «Υγεία και Κοινωνική Αν...

Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Αστήρ

Το Πανεπιστήμιο Πατρών διοργανώνει, στο πλαίσιο του 3ου Forum Υγείας, μία εκδήλωση την επόμενη Κυριακή 7/6/2015 και ώρα 10:00 - 12:00 στο ξενοδοχείο Αστήρ στην οδό Αγίου Ανδρέου και Αράτου, με τίτλο «Υγεία και Κοινωνική Ανασυγκρότηση. Η συμβολή του Πανεπιστημίου Πατρών».

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει κατ’ αρχάς διαλέξεις του καθηγητή και Προέδρου του Τμήματος Ιατρικής Π. Γκούμα με θέμα  «Ηχορύπανση - Ένας κίνδυνος με επιπτώσεις στην υγεία. Πρόληψη και προστασία» και του αναπληρωτή καθηγητή Απόστολου Βανταράκη (φωτ.) με θέμα «Οι νέες τεχνολογίες στον έλεγχο της ποιότητας των τροφίμων και του περιβάλλοντος και οι θετικές επιπτώσεις για τη δημόσια υγεία».

Ακόμα στην εκδήλωση θα διοργανωθεί και Στρογγυλό Τραπέζι με τίτλο «Κλινικές μελέτες – Εργαλείο για την προαγωγή της υγείας και της οικονομικής ανάπτυξης», όπου θα μιλήσουν ο  αναπληρωτής καθηγητής ιατρικής Αργ. Συμεωνίδης, η επιστημονική συνεργάτης της Αιματολογικής Κλινικής ΠΝΠ Μ. Τσαλκάνη και ο ιατρικός διευθυντής της Roche Hellas Δρ. Χρήστος Αντωνόπουλος.

Συντονιστές της εκδήλωσης θα είναι ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας, καθηγητής Δ. Καρδαμάκης και ο καθηγητής του Τμ. Φαρμακευτικής Γρ. Σιβολαπένκο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being