Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Στον τελικό προκρίθηκε η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού

Πόλο: Στον τελικό προκρίθηκε η ανδρική ο...

Τον 28ο τίτλο της ιστορίας του διεκδικούν οι ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει το 28ο πρωτάθλημα στην ιστορία του τμήματος στους τελικούς της Α1 Ανδρών (σ.σ. οι αγώνες στις 27/5, 29/5, 31/5 και 2/6 ή 3/6 αν χρειαστεί). Οι κυπελλούχοι επικράτησαν 10-5 της Βουλιαγμένης στο Λαιμό, κάνοντας το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών. Η Βουλιαγμένη θα διεκδικήσει την 3η θέση (σ.σ 27/5, 29/5 ή 31/5 αν χρειαστεί).

Οι "μπέμπηδες" ήταν σαφώς καλύτεροι από ότι στον πρώτο αγώνα στο "Παπαστράτειο", αλλά βρέθηκαν από το πρώτο οκτάλεπτο πίσω στο σκορ με 3-0. Το πρώτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με 4-1 υπέρ των φιλοξενούμενων που πέτυχαν τρία γκολ σε ισάριθμες ευκαιρίες στον παίκτη παραπάνω.

Η Βουλιαγμένη ανέβασε το ρυθμό της στο δεύτερο οκτάλεπτο, όμως... έπεσε πάνω στον Κώστα Γαλανίδη που πραγματοποίησε τρεις μεγάλες επεμβάσεις. Ο διεθνής τερματοφύλακας αγωνίστηκε βασικός στη θέση του Νίκου Δεληγιάννη που είχε ενοχλήσεις στη μέση και ξεκουράστηκε ενόψει των τελικών.

Με τον πρώτο σκορερ του παιχνιδιού με τρία γκολ, Αλέξανδρο Γούνα να διαμορφώνει το 7-4 υπέρ του Ολυμπιακού στο τρίτο οκτάλεπτο (2:21) , οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν τη διαφορά. Τα κατάφεραν παίζοντας με εξαιρετική συνεργασία, κάνοντας το 5-7 με τον Νίκο Κοπελιάδη (1:08). Στην επόμενη επίθεση όμως ο Άγγελος Βλαχόπουλος σκόραρε από την περιφέρεια (5-8) διασφαλίζοντας τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού.

Την αποστολή της Βουλιαγμένης, η οποία πάλεψε για τρία οκτάλεπτα, δεν βοήθησαν τα άσχημα ποσοστά στην περιφέρεια (0/11) και στον παίκτη παραπάνω (2/9), παρότι είχε 3/3 προσπάθειες από θέση φουνταριστού. Ο Ολυμπιακός τελείωσε τον αγώνα με 4/11 σουτ από την περιφέρεια και 5/8 στον παίκτη παραπάνω.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 2-1, 2-3, 0-2

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports