Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αυτή την Τρίτη το Discover φέρνει τον συγγραφέα Πασχάλη Λαμπαρδή

Αυτή την Τρίτη το Discover φέρνει τον συ...
Μαρτάτος Tάκης

Με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο 'Ένα" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη

Την ερχόμενη Τρίτη 26 Μαίου 2015 στις 20.00 το βράδυ προγραμματίζεται από το βιβλιοπωλείο Discover της Πάτρας στην οδό Πατρέως, μία εκδήλωση παρουσίασης του τελευταίου μυθιστορήματος του Σερραίου συγγραφέα Πασχάλη Λαμπαρδή που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη.

Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα με ευρηματική πλοκή και έντονη δράση. Αναπάντεχες ανατροπές που υπερβαίνουν τις ψυχικές αντοχές των ηρώων και συνθέτουν ένα κοσμικό παζλ. Μέσα από μια ιστορία αγάπης, η ζωή δοκιμάζει σκληρά δύο ανθρώπους. Ωστόσο, βρίσκουν τρόπους για να υπερασπιστούν την αγάπη και το δίκαιο, και να εξελιχτούν αξιοποιώντας τις ικανότητες και τα ταλέντα που διαθέτουν.

Οι επιλογές που κάνουμε στη ζωή μας και οι συμπτώσεις είναι ικανές να επηρεάσουν σε με-γάλο βαθμό όχι μόνο εμάς, αλλά και τους γύρω μας. Οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, όμως και ένας μόνο ηγέτης με φωτεινή προσωπικότητα αρκεί για να αλλάξει σε μεγάλη κλίμακα το κοινωνικό σύστημα, γιατί όλοι είμαστε ΈΝΑ, όπως αναφέρεται στην περίληψη του βιβλίου.

Ο Πασχάλης Λαμπαρδής έχει γεννηθεί στις Σέρρες. Σπούδασε Μηχανολόγος-Ηλεκτρολόγος. Για τις ανάγκες της συγγραφής του βιβλίου "Κάθετη έξοδος", σπούδασε ψυχολογία και ειδικεύτηκε σε διάφορες προσεγγίσεις. Ζει στη Θεσσαλονίκη και είναι ολοκληρωτικά αφιερωμένος στην έρευνα και τη συγγραφή. Έχει γράψει τα βιβλία: "Υπόθεση ζωής" (ιδιωτική έκδοση, 1997), "Ο ταξιδευτής του Βοσπόρου" (Ιωλκός, 2002· β' έκδοση, Πατάκης 2010, Βραβείο Λογοτεχνίας και Πνευματικών Αξιών, 2002 από την Ελληνική Εταιρεία Χριστιανικών Γραμμάτων), "Οι φύλακες της Ανατολίας" (Πατάκης, 2005), "Η κοιλάδα των σπαθιών" (Πατάκης, 2008), "Κάθετη έξοδος" (Πατάκης, 2011, Βραβείο Αναγνωστών ΕΚΕΒΙ-ΕΡΤ 2012).

*Στην εκδήλωση που θα γίνει στο Discover την Τρίτη εκτός από τον ίδιο τον συγγραφέα θα μιλήσουν ο δικηγόρος Γεώργιος Ιατρού, ο δημοσιογράφος και κλινικός ψυχολόγος Γιάννης Αθανασόπουλος και η Αφροδίτη Σκαλτσά – Δημητροπούλου, μέλος της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας. Αποσπάσματα από το μυθιστόρημα «Ένα» θα διαβάσει η Ευγενία Σπηλιωτοπούλου, μέλος της θεατρικής ομάδας της Ένωσης Καλαβρυτινών «Ταξιδευτές της Πρόζας».

Η φωτ. είναι από το paschalislampardis.wordpress.com.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture