Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Σκανδαλιστικό το φιλμ «Love» του Γκασπάρ Νοέ στο 68ο Φεστιβάλ των Κανών

Σκανδαλιστικό το φιλμ «Love» του Γκασπάρ...

Όπως σχολιάστηκε από δημοσιογράφους – κριτικούς «το σεξ ήταν καλό, κρίμα όμως για την ταινία»

Η πιο «σκανδαλιστική» ταινία του φετινού Φεστιβάλ των Κανών στην Γαλλική Κρουαζέτ προκάλεσε πολλές συζητήσεις και ανέβασε την θερμοκρασία, ωστόσο η ιστορία της αποδείχτηκε βαρετή και ανώριμη!

«Το "Love" θα κάνει τ' αγόρια να καυ..σουν και τα κoρίτσια να δακρύσουν» έλεγε ο σκηνοθέτης του φιλμ Γκασπάρ Νοέ (γνώριμος των σινεφίλ με την ταινία του όπου βιαζόταν η Μόνικα Μπελούτσι «Irreversible» του 2002).

Το νέο του φιλμ όπως αναφέρει το σάιτ flix.gr στην ανταπόκριση του από τις Κάνες, είναι μια ερωτική ιστορία σε 3D, με άφθονο hardcore σεξ, διεισδύσεις, στοματικό σεξ, τρίο, swingers, μια ατυχή συνεύρεση με μια τρανς, ένα πέος σε γκρο πλαν που εκσπερματώνει προς την κάμερα, κ.α. και όλα τα καλά. Το σεξ όπως σημειώνει τοπ flix.gr είναι πραγματικά πανέμορφο γιατί ο Νοέ είναι μάστορας στους ζεστούς φωτισμούς, στα φλογερά κόκκινα, στα ευαίσθητα κοντινά. Οι ερωτικές του σκηνές δεν έχουν καμιά σχέση, αισθητικά, με πορνό, αντίθετα πλησιάζουν περισσότερο τις σκηνές του φινάλε του «Irreversible», μ' έναν αισθησιακό λυρισμό.

To 68o Φεστιβάλ Καννών συνεχίζεται να θυμίσουμε έως τις 24 Μαΐου. Ωστόσο, εάν ο Γκασπάρ Νοέ ήθελε να πειραματιστεί κινηματογραφικά με το hardcore sex, θα μπορούσε να το κάνει χωρίς να το τυλίξει με μια αφόρητα βαρετή, κλισέ, άτεχνη ιστορία ενός νεανικού μεγάλου έρωτα που θ' απολαύσεις αν είσαι 12 χρονών (αλλά θα σου απαγορευτεί η είσοδος στην αίθουσα) και θα γελάσεις αν έχεις περάσει την εφηβεία, όπως τονίζει το flix.gr.

Η ιστορία μιλά για τον Μέρφι και την Ηλέκτρα, οι οποίοι, γύρω στα 20, ερωτεύονται παράφορα, παρότι εκείνος είναι Αμερικανός φοιτητής σκηνοθεσίας στο Παρίσι κι εκείνη σπουδάστρια στην Beaux Arts με μια σκοτεινή επίφαση καταραμένης καλλιτέχνη. Καθώς αρχίζουν σταδιακά να διευρύνουν τους σεξουαλικούς τους ορίζοντες, κάνουν ένα τρίο με άλλη μία κοπέλα.

Εκείνος θα την ξαναδεί άλλη μια φορά που η Ηλέκτρα λείπει, το προφυλακτικό θα σπάσει, εκείνη θα μείνει έγκυος κι ο Μέρφι θα εγκαταλείψει τον έρωτά του για να μείνει με τα γυναικόπαιδα, παρότι σ' αυτή την εξίσωση όλοι είναι δυστυχισμένοι.

Στην ταινία παίζουν οι Karl Glusman, Klara Kristin, Aomi Muyock.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture