Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Πάτρα:1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Αναπνευστικών Νοσημάτων που προκαλούν Διαταραχές της Οξεοβασικής Ισορροπίας

Πάτρα:1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Αναπνευσ...

Στο συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου

Η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργών Θώρακος Καρδιάς Αγγείων και η Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών, διοργανώνουν την  Παρασκευή 15 και Σάββατο 16 Μαΐου 2015, στο  Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το «1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Αναπνευστικών Νοσημάτων (Άσθμα, ΧΑΠ) που προκαλούν Διαταραχές της Οξεοβασικής Ισορροπίας».

 

Το άσθμα και η ΧΑΠ είναι συχνά νοσήματα και τα διαχειρίζονται πρωτίστως πνευμονολόγοι αλλά και γιατροί άλλων ειδικοτήτων όπως παθολόγοι, γενικοί ιατροί. Αλλά και λόγω της συνοσηρότητας καρδιολόγοι, μοναδίστες και αναισθησιολόγοι. Η παρούσα διοργάνωση θα θίξει θέματα σχετικά με τις νεώτερες απόψεις ως προς τη σταδιοποίηση και θεραπεία των πιο πάνω νοσημάτων.

Επίσης, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην μελέτη της οξεοβασικής ισορροπίας που είναι θέμα επίκαιρο για γιατρούς πνευμονολόγους, γενικούς, μοναδίστες, αναισθησιολόγους, νεφρολόγους,ενδοκρινολόγους κλπ.

Στο πλαίσιο της συζήτησης θα γίνουν ειδικά φροντιστήρια που θα τα παρακολουθήσουν φοιτητές με επίλυση προβλημάτων διαταραχών της οξεοβασικής ισορροπίας. Πιστεύω ότι με το τέλος των εργασιών θα υπάρχει αίσθημα ικανοποίησης για τη συλλογή καινούργιας γνώσης αλλά και εμπέδωσης της παλιάς.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being