Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 5 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα 5 Μαΐου

Ζώδια

Ταύρος

Πίεση στα οικονομικά σας προκαλεί σήμερα η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου, η οποία αυξάνει τις υποχρεώσεις, ενώ ειδικά μπορεί να σας πιέζουν ζητήματα που αφορούν δάνεια, κάρτες, ασφάλειες, εφορία, επενδύσεις, κληρονομικά κλπ – φανείτε υπεύθυνοι. Πιθανόν να πρέπει να στηρίξετε και άλλους οικονομικά. Το βράδυ προσέξτε ίντριγκες και μπερδέματα με φίλους.

Δίδυμοι

Δεν είναι και πολύ εύκολη μέρα, λόγω της συνάντησης της Σελήνης με τον αυστηρό Κρόνο, η οποία μπορεί να φέρει δύστροπες συμπεριφορές σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ εμπόδια είναι πιθανά σε συναντήσεις. Το βράδυ δεν λείπουν τα επικοινωνιακά προβλήματα και κάποιες παρεξηγήσεις ή μπερδέματα. Βρείτε καλύτερες ισορροπίες μέσα σας και έξω σας.

Καρκίνος

Με τη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου σήμερα μπορεί να έχετε μια πιεσμένη μέρα, ενώ ειδικά στο χώρο δουλειάς είναι πιθανό να υπάρξουν καθυστερήσεις, εμπόδια αλλά και δύστροπες συμπεριφορές με συναδέλφους και άτομα εξουσίας. Ίντριγκες ή παρεξηγήσεις. Προσέξτε επίσης την υγεία και την διατροφή σας. Καλή μέρα ωστόσο για να βάλετε σε τάξη λεπτομέρειες.

Λέων

Λόγω της δύστροπης συνόδου Σελήνης-Κρόνου, μπορεί σήμερα να παρουσιαστούν ανάλογα δύστροπες συμπεριφορές ή και απομακρύνσεις στα αισθηματικά. Προσέξτε επίσης τις σκληρές συμπεριφορές στις σχέσεις σας με τα παιδιά. Εμπόδια σε δημιουργικά project. Το βράδυ ίσως υπάρξουν παρεξηγήσεις και κακές συνεννοήσεις με φίλους ή μέσα σε ομάδες και συλλόγους.

Παρθένος

Δεν είναι και πολύ εύκολη μέρα, λόγω της συνάντησης της Σελήνης με τον αυστηρό Κρόνο, η οποία μπορεί να φέρει σκληρές συμπεριφορές και κριτικές, ειδικά μάλιστα με την οικογένεια. Καθυστερήσεις πιθανές κι εμπόδια σε ζητήματα ακινήτων και σπιτιού. Προσέξτε την κατάθλιψη. Το βράδυ προσοχή σε επικοινωνιακά προβλήματα και παρεξηγήσεις.

Ζυγός

Εμπόδια και καθυστερήσεις στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις μπορεί να φέρει σήμερα η δύσκολη σύνοδος Σελήνης-Κρόνου, ενώ προσοχή χρειάζεται σε σκληρά λόγια και κριτικές. Δύστροπες συμπεριφορές πιθανές με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Το βράδυ μάλιστα μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις για ανούσια πράγματα. Δείξτε περισσότερη ουσιαστική κατανόηση.

Σκορπιός

Πιέζει σήμερα τα οικονομικά σας η δύσκολη σύνοδος Σελήνης-Κρόνου, γι' αυτό μπορεί να υπάρξουν περισσότερες υποχρεώσεις αλλά και καθυστερήσεις ή εμπόδια σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και σε άλλες συναλλαγές. Το βράδυ προσέξτε τις παρεξηγήσεις στα ερωτικά αλλά και με τα παιδιά – η επικοινωνία δεν είναι και στα καλύτερά της.

Τοξότης

Η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας σήμερα και συναντά τον αυστηρό Κρόνο, μια σύνοδος κάπως δύστροπη, που φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις, ίσως κάποιες αρνητικές συμπεριφορές, ενώ θα πρέπει να προσέξετε την απαισιοδοξία. Το βράδυ η επικοινωνία δεν αναμένεται να είναι στα καλύτερά της, ενώ μπορεί να δημιουργηθούν και κάποια μπερδέματα.

Αιγόκερως

Τον τελευταίο σας οίκο θα διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με απολογισμούς και με κλείσιμο θεμάτων, κάτι ωστόσο που δεν αναμένεται να γίνει ιδιαίτερα εύκολα, καθώς η συνάντηση Σελήνης-Κρόνου φέρνει εμπόδια. Δεν αποκλείεται να έλθουν στην επιφάνεια ενοχές και δυσάρεστα συναισθήματα που αφορούν το παρελθόν. Μπερδέματα επικοινωνιακά.

Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να παρουσιαστούν εμπόδια στην εξέλιξη των σχεδίων σας, λόγω της δύσκολης συνόδου Σελήνης-Κρόνου, η οποία μπορεί επίσης να φέρει και κάποιες αρνητικές συμπεριφορές σε φιλίες ή μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα ή στο διαδίκτυο. Το βράδυ δεν λείπουν τα προβλήματα επικοινωνίας και δικτύωσης, αλλά και κάποιες παρεξηγήσεις.

Ιχθύες

Αυξάνει τις υποχρεώσεις σήμερα η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου, η οποία επίσης μπορεί να φέρει δύστροπες συμπεριφορές ή αυστηρές κριτικές από άτομα εξουσίας – γενικά είστε πιο ευάλωτοι στην κριτική σήμερα. Φανείτε όσο το δυνατόν πιο υπεύθυνοι. Το βράδυ προσέξτε τα επικοινωνιακά μπερδέματα, τα ψέματα, τις παρεξηγήσεις, τη θολούρα και τις αυταπάτες.

Κριός

Η Σελήνη απ' τον Τοξότη σήμερα δίνει έμφαση σε ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό και με ξένους, αλλά και σε ζητήματα σπουδών, νομικών, συγγραφής και διδασκαλίας. Καθώς συναντιέται με τον αυστηρό Κρόνο, αναμένονται εμπόδια και δοκιμασίες στα παραπάνω. Δεν λείπει ένα αίσθημα ματαιότητας. Το βράδυ προσέξτε τις παρεξηγήσεις και τα επικοινωνιακά προβλήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being