Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"Με το δεξί" ξεκίνησαν οι "Εκδικητές, Η Εποχή του Ultron" στην Πάτρα - Μόνο την πρώτη μέρα οι θεατές ξεπέρασαν τους 1800

"Με το δεξί" ξεκίνησαν οι &quo...

Πολλές είναι οι κρατήσεις εισιτηρίων για απόψε και την Κυριακή στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε

Ως γνωστό ήδη από την περασμένη Πέμπτη 30 Απριλίου 2015, παραμονή της Πρωτομαγιάς ξεκίνησε να προβάλλεται στην Ελλάδα και στην Πάτρα η Αμερικάνικη περιπέτεια της Marvel, «Εκδικητές: Η Εποχή του Ultron» σε σκηνοθεσία Τζος Γουέντον και ήδη απ’ όσο μαθαίνουμε «σκίζει» εμπορικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, το πρώτο βράδυ της πρεμιέρας της η ταινία που έχει λάβει και καλές κριτικές προσέλκυσε στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στις 4 αίθουσες όπου προβάλλεται, στη μία σε 3d, κοντά 1800 θεατές ενώ περίπου ανάλογο πρέπει να ήταν το νούμερο και για την 2η μέρα, την Παρασκευή 1η Μαίου 2015.

Ο μεγάλος χαμός σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται σήμερα Σάββατο και την Κυριακή καθώς είναι και πολλοί που έχουν κάνει κρατήσεις για την ταινία που χαρακτηρίστηκε χαριτωμένα ως ένα «πανηγύρι υπερηρώων». Στο μεταξύ την περασμένη Τετάρτη 29/4 στην Αθήνα, σε τρεις αίθουσες των Village Cinemas, στο πολυκέντρο ψυχαγωγίας και εμπορικό κέντρο The Mall, στο Μαρούσι διοργανώθηκε από την εταιρεία διανομής, την Feelgood, η επίσημη πρεμιέρα του φιλμ της Marvel, παρουσία πολλών φαν αλλά και του Ironman, του Captain America και του Ultron που είναι ο «κακός» της νέας εντυπωσιακής κινηματογραφικής παραγωγής.

Να σημειώσουμε πως το φιλμ συνέχεια του 1ου The Avengers που είχε προβληθεί το 2012 και είχε κάνει ρεκόρ διεθνών εισπράξεων άνω του 1,5 δις δολαρίων, ξεκίνησε να προβάλλεται στις ΗΠΑ την Παρασκευή 1η Μαίου 215.

Το στούντιο της Marvel κόμικς λοιπόν επιστράτευσε ξανά τους ατρόμητους Iron Man (Robert Downey Jr.), Hulk (Mark Ruffalo), Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), Black Widow (Scarlett Johansson) και τον Hawkeye (Jeremy Renner) ενώ προσέθεσε και νέους συναρπαστικούς ήρωες, τον Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson) και την Scarlet Witch (η νεαρή ηθοποιός Elizabeth Olsen στον πρώτο της ρόλο σε ταινία blockbuster κόμικ) αλλά και τον Ultron με την απόκοσμη φωνή και όψη –με τη μέθοδο του performance capture- του γνωστού ηθοποιού James Spader και τον Vision, που ενσαρκώνει ο Paul Bettany.

Στην αθηναϊκή πρεμιέρα της ταινίας έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση οι Iron Man, Captain America και ο Ultron, δηλαδή οι Αλέξανδρος Μπέης, Αντώνης Χαλδάς και Θοδωρής Αρμουράς, cosplayers με κοστούμια από το σύμπαν της Marvel, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με μικρούς και μεγάλους fans των χαρακτήρων (Cosplay Corp, www.cosplaycorp.com).

Tο cosplay όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της Feelgood, είναι παιχνίδι με χειροποίητα, λεπτομερή κοστούμια εμπνευσμένα από κόμικς και βιντεοπαιχνίδια). Παρόντες ήταν επίσης το νεανικό συγκρότημα των Otherview καθώς και οι κομίστες Γιάννης Ρουμπούλιας, Ηλίας Κυριαζής, Ulysses Farinas και Μιχάλης Διαλυνάς, εκ των οποίων οι δύο τελευταίοι έχουν συνεργαστεί με την Marvel.

Σύνοψη:

Όταν ο Tony Stark, μετά την καταστροφή της S.H.I.E.L.D., προσπαθεί να ενεργοποιήσει ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης  που αποσκοπεί στη διατήρηση της τάξης, τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά. Για την ακρίβεια, πάνε εντελώς στραβά, καθώς δημιουργεί τον Utron, ένα εξελιγμένο ρομπότ που, όμως διακατέχεται από ιδέες μεγαλείου. Οι πανίσχυροι υπερασπιστές του πλανήτη Γη πρέπει να συνασπιστούν κατ’ επειγόντως, για να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Καθώς ο μοχθηρός Ultron εγείρεται εναντίον της ανθρωπότητας, οι Εκδικητές είναι οι μοναδικοί που μπορούν να αποκρούσουν τα φρικτά σχέδιά του.

Περίεργες και ύπουλες συμμαχίες θα προκύψουν και θα προλειάνουν το έδαφος για μια μοναδική παγκοσμίου βεληνεκούς τιτανομαχία.

*Η ταινία έχει ξεκινήσει με δυνατά νούμερα εισπράξεων και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου, όπως η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ρωσία και αλλού.

Το πιο σημαντικό πάντως πέρα από την χορταστική, πλούσια σε εφέ, θέαμα και καλούς ηθοποιούς ταινία, είναι το γεγονός ότι οι θεατές σπεύδουν με μεγάλο ενδιαφέρον, χαρά και αδημονία να απολαύσουν την ταινία!

Στο τέλος του άρθρου υπάρχουν και φωτό από την Ευρωπαική πρεμιέρα των "Avengers, Η Εποχή του Ultron" πριν λίγες μέρες στο Λονδίνο με τους ιδιαίτερα κομψούς και γοητευτικούς Κρις Έβανς, Μαρκ Ράφαλο, Κρις Χέμσγουορθ και την Σκάρλετ Γιόχανσον.

(Οι φωτό είναι από το just jared.com).

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Kούκλα και κομψή η Σκάρλετ Γιόχανσον.

Kούκλα και κομψή η Σκάρλετ Γιόχανσον.

Kούκλα και κομψή η Σκάρλετ Γιόχανσον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture