Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 28 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα 28 Απριλίου

Ζώδια

Ταύρος

Μια πιο δημιουργική κι ερωτική μέρα για το ζώδιό σας. Βέβαια, το πρωί με το δύσκολο τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου μπορεί να παρουσιαστούν ψυχρές συμπεριφορές στα αισθηματικά, ή να υπάρξουν πιέσεις κι εμπόδια σε οικονομικά θέματα. Πολύ καλύτερη η υπόλοιπη μέρα, θα φέρει ευκαιρίες για διασκέδαση, σπορ, παιχνίδι, φλερτ και ρομαντικές στιγμές το βράδυ.

Δίδυμοι

Η εστίαση της προσοχής σήμερα βρίσκεται κυρίως στο σπίτι, την οικογένεια και σε ζητήματα ακινήτων. Το πρωί, η δυσμενής όψη Σελήνης-Κρόνου μπορεί να φέρει σκληρές συμπεριφορές από ή προς εσάς, κυρίως με την οικογένεια, τον σύντροφο και τους συνεργάτες. Ευχάριστες στιγμές οικιακής θαλπωρής την υπόλοιπη μέρα. Προσέξτε το αλκοόλ το βράδυ.

Καρκίνος

Επικοινωνιακή μέρα για το ζώδιό σας, όμως το πρωί με τη δυσμενή όψη Σελήνης-Κρόνου μπορεί να υπάρξουν εμπόδια σε συναντήσεις, επικοινωνία και μετακινήσεις, ενώ αυστηρές συμπεριφορές και σκληρά λόγια είναι πιθανά στο χώρο δουλειάς ή με συγγενείς και συμμαθητές. Όμως η υπόλοιπη μέρα θα δώσει την ευκαιρία για βόλτες κι επαφές. Ρομαντικό το βράδυ.

Λέων

Θέματα οικονομικά το πρωί μπορεί να παρουσιάσουν εμπόδια, με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου να φέρνει καθυστερήσεις ή πιέσεις κι αυξημένα έξοδα. Επίσης πιθανές ψυχρές συμπεριφορές στα ερωτικά. Όμως η υπόλοιπη μέρα θα είναι καλύτερη, τόσο για τα οικονομικά σας, όσο και για τα επαγγελματικά – θετικές επαφές με άτομα εξουσίας πιθανές.

Παρθένος

Στο ζώδιό σας μπήκε σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, στην οποία θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Βέβαια το πρωί με την δυσμενή όψη Σελήνης-Κρόνου, θα πρέπει να προσέξετε τις σκληρές συμπεριφορές αλλά και κάποια εμπόδια ή καθυστερήσεις. Κατόπιν αυξάνει η ζωτικότητα και η χαρά. Το βράδυ φέρνει αρκετό ρομαντισμό.

Ζυγός

Σήμερα είναι πιθανό να έχετε κάποιες τάσεις απόσυρσης και φυγής, καθώς η Σελήνη θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο και δίνει την ανάγκη για απολογισμούς. Η δυσμενής όψη Σελήνης-Κρόνου το πρωί φέρνει κάποιες σκληρές συμπεριφορές ή προβλήματα σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Καλύτερη η υπόλοιπη μέρα, υπερβατικό και αρκετά καλλιτεχνικό το βράδυ.

Σκορπιός

Η Σελήνη σήμερα δίνει έμφαση στη φιλία και την δικτύωση, ενώ το πρωί που θα σχηματίσει δύσκολη όψη με τον Κρόνο, μπορεί να παρουσιαστούν σκληρές συμπεριφορές με φίλους και γνωστούς. Πιθανή επίσης οικονομική πίεση. Όμως η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο ευχάριστη και κοινωνική, ενώ το βράδυ προσφέρει στιγμές ρομαντισμού και καλλιτεχνικής έμπνευσης.

Τοξότης

Το πρωί η Σελήνη ενεργοποιεί με δυσμενή όψη τον Κρόνο στο ζώδιό σας, γι' αυτό μπορεί να μειωθεί η χαρά και να παρουσιαστούν εμπόδια ή σκληρές συμπεριφορές στα επαγγελματικά και με άτομα εξουσίας. Η υπόλοιπη μέρα όμως θα είναι πιο καλή, ειδικά για τα επαγγελματικά σας. Το βράδυ προσέξτε το αλκοόλ αλλά και τη σύγχυση ή το χάος.

Αιγόκερως

Με την δύσκολη όψη Σελήνης-Κρόνου το πρωί μπορεί να υπάρξουν εμπόδια σε σπουδές, ταξίδια, νομικά θέματα ή σε ζητήματα που πρέπει να κλείσουν. Όμως η υπόλοιπη μέρα θα είναι καλύτερη και θα αυξηθεί η ζωτικότητα, η αυτοπεποίθηση, η δημιουργικότητα και η αισιοδοξία σας, ενώ μπορεί να προχωρήσετε και σε κάποια ανοίγματα.

Υδροχόος

Μια πίεση σε οικονομικά θέματα το πρωί είναι λογικό να υπάρχει λόγω του δύσκολου τετραγώνου Σελήνης-Κρόνου, ενώ μπορεί να εκδηλωθούν και σκληρές συμπεριφορές σε φιλίες, ακόμα και κάποιες ίντριγκες. Η υπόλοιπη μέρα θα είναι καλύτερη, αν και με περισσότερη εσωστρέφεια, ενώ ευνοείται η ψυχανάλυση, ο εσωτερισμός και η έρευνα.

Ιχθύες

Λόγω του σκληρού τετραγώνου Σελήνης-Κρόνου η μέρα μπορεί να μην ξεκινά και τόσο εύκολα, ενώ είναι πιθανές αυξημένες υποχρεώσεις και πιέσεις, αλλά και δύσκολες συμπεριφορές σε σχέσεις, συνεργασίες, επαγγελματικά. Ωστόσο η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο καλή και κοινωνική. Ρομαντικό το βράδυ, απλά προσέξτε το αλκοόλ και το ψυχικό μπέρδεμα.

Κριός

Δουλειά και χαρά σήμερα με την Σελήνη απ' το εργατικό ζώδιο της Παρθένου, μια μέρα στην οποία θα τακτοποιήσετε διάφορες εργασίες, αν και το πρωί με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου μπορεί να υπάρξουν εμπόδια αλλά και αυστηρές κριτικές στο περιβάλλον σας. Ωστόσο κατόπιν αναμένεται ν' αυξηθεί η δουλειά και τα έσοδα. Πιο ονειρικό το βράδυ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being