Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στην Πάτρα τα πρωταθλήματα χάντμπολ παγκορασίδων και παμπαίδων

Στην Πάτρα τα πρωταθλήματα χάντμπολ παγκ...

Άλλη μία σημαντική διοργάνωση θα φιλοξενήσει η πόλη μας

Μετά από την εκδήλωση ενδιαφέροντος Σωματείων και την εισήγηση της ΕΑΠ/ΟΧΕ, το Δ.Σ. της ΟΧΕ αποφάσισε οι Τελικές Φάσεις ΟΠΕΝ Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Αναπτυξιακών ηλικιών 2014-2015 να διοργανωθούν από πόλεις της Περιφέρειας στην λογική της περαιτέρω προώθησης και ανάπτυξης του αθλήματος.

Οι πόλεις που ανέλαβαν τις διοργανώσεις είναι:

Παμπαίδες Α΄ στο Άργος

Παγκορασίδες Α' στο Αμύνταιο

Παγκορασίδες Β'- Μίνι κορίτσια και Παμπαίδες Β'- Μίνι αγόρια στη Πάτρα

Στο Δ.Σ. παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποι του ΠΣΑΧ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητών Χειροσφαίρισης) Σπύρος Μπαλωμένος (Γενικός Γραμματέας) και Στάθης Ζαμπούνης (Ταμίας) οι οποίοι και κατέθεσαν τις απόψεις και τα αιτήματα των αθλητών.

Ο Ταμίας του Δ.Σ. του ΠΣΑΧ Στάθης Ζαμπούνης δήλωσε εξερχόμενος του Δ.Σ. της ΟΧΕ: «Καταθέσαμε στο Δ.Σ. της ΟΧΕ τα αιτήματα μας. Είδαμε ότι καταρχήν υπάρχει μία θετική στάση απέναντι στις ανάγκες των αθλητών. Νομίζω ότι κατανόησαν οι σύμβουλοι ότι οι αλλαγές που προτείναμε δεν έχουν συντεχνιακό χαρακτήρα, αλλά εκτός από τους αθλητές θα βοηθήσουν επίσης τα σωματεία και κατ' επέκταση όλο το άθλημα.

Ήρθε η ώρα να εναρμονιστούμε με τα ευρωπαϊκά δεδομένα και περιμένουμε από την ΟΧΕ να ενσωματώσει τα αιτήματα μας στην εισήγηση της προς τα σωματεία στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση του Ιουνίου. Ελπίζουμε για το καλό του αθλήματος η εισήγηση του Δ.Σ. να είναι θετική».

Επίσης το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΟΧΕ Σωτήρης Μίγκας, ο οποίος επεσήμανε: «Ενημέρωσα τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΧΕ για την μέχρι τώρα πορεία της ΚΕΔ, αλλά και τους μελλοντικούς στόχους. Ενημέρωσα τι ελλείψεις υπάρχουν και με ποιο τρόπο θα προσπαθήσουμε να λύσουμε τα όποια προβλήματα μέσα από τις προτάσεις που θα καταθέσουμε το επόμενο διάστημα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports