Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Συμπληρώθηκε η τετράδα και του Γιουρόπα Λιγκ

Συμπληρώθηκε η τετράδα και του Γιουρόπα Λιγκ

Συγκλονιστικά παιχνίδια στους δεύτερους προημιτελικούς

Η Σεβίλλη ισοφάρισε 2-2 στο 85ο λεπτό την Ζενίτ και πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Europa League, ενώ αναλόγως έπραξε και η Ντνίπρο που λύγισε 1-0 την Κλαμπ Μπριζ στο 82'. Νίκη πρόκρισης η Φιορεντίνα (2-0 την Ντιναμό Κιέβου), η Νάπολι αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Βόλφσμπουργκ, αλλά είχε περάσει από το... πρώτο ματς.

Ζενίτ - Σεβίλλη 2-2

Με γκολ του Κεβίν Γκαμερό στο 85ο λεπτό, η Σεβίλλη ισοφάρισε 2-2 την Ζενίτ στο "Πετρόβσκι" και θυμήθηκε τα περυσινά κατορθώματά της (σ.σ. συνήθιζε να σκοράρει στα τελευταία λεπτά και να παίρνει "χρυσές" προκρίσεις). Η κάτοχος του τροπαίου ήταν εμφανώς ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό με πέναλτι του Κάρλος Μπάκα, οι γηπεδούχοι βελτίωσαν αισθητά την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος (στο πρώτο είχαν ένα δοκάρι στις καθυστερήσεις με τον Ντάνι) και ανέτρεψαν τα δεδομένα με τους Χοσέ Σαλομόν Ροντόν (48'), Χουλκ (72'), προτού μιλήσει ο Γκαμερό λίγο πριν από το φινάλε.

Φιορεντίνα- Ντιναμό Κιέβου 2-0

Η Φιορεντίνα επικράτησε 2-0 της Ντιναμό Κιέβου και πήρε δίκαια το εισιτήριο της ημιτελικής φάσης του Europa League για πρώτη φορά από τη σεζόν 2007-08. Οι "βιόλα" ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, προηγήθηκαν στο 43ο λεπτό με ένα τυχερό γκολ του Μάριο Γκόμες, είχαν δύο δοκάρια και αφού τα χρειάστηκαν από μερικές φαρμακερές αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων, κλείδωσαν την πρόκριση στο 94' με σουτ του Χουάν Μανουέλ Βάργκας από πλάγια θέση.

Ντνίπρο - Κλάμπ Μπριζ 1-0

Ιστορία έγραψε η Ντνίπρο, αφού με γκολ του Γεβγέν Σακόφ στο 82ο λεπτό, λύγισε τη σθεναρή αντίσταση της Κλαμπ Μπριζ (1-0) και για πρώτη φορά πήρε την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Europa League. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, αλλά δεν δημιούργησαν ευκαιρίες, ενώ στο δεύτερο απείλησαν με τον Γεβγέν Κονοπλιάνκα (στο 49' και το 66'), προτού ο νεοεισελθών Σακόφ "χτυπήσει" με ωραίο σουτ, εκμεταλλευόμενος μία εκπληκτική ασίστ του Ρουσλάν Ροτάν.

Νάπολι - Βόλφσπουργκ 2-2

Στο, πλέον, αδιάφορο ματς της βραδιάς, αφού η Νάπολι είχε επικρατήσει 4-1 στην Γερμανία, η Βόλφσμπουργκ βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά, αλλά ισοφάρισε μέσα σε δύο λεπτά και χάρη στο τελικό 2-2 μετρίασε το μέγεθος της αποτυχίας. Οι "παρτενοπέι" προηγήθηκαν με σουτ του Χοσέ Καγεχόν στο 50' (κόντραρε σε αντίπαλο) και διπλή προσπάθεια του Ντρις Μέρτενς στο 65', ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με κεφαλιές των Τιμ Κλόζε (71') και Ιβάν Πέρισιτς (73').

 

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports