Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 24 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα 24 Απριλίου

Ζώδια

Ταύρος

Δεν σχηματίζει εύκολες όψεις η Σελήνη σήμερα, γι' αυτό αναμένονται εμπόδια κυρίως στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, ειδικά μέχρι το απόγευμα. Προσέξτε τις ίντριγκες με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Αποφύγετε τα πικρά λόγια. Δεν λείπουν οι έμμονες ιδέες. Επίσης μπορεί να εμποδιστούν μαθήματα και ραντεβού. Καλύτερο το βράδυ όμως.

Δίδυμοι

Ο οικονομικός σας τομέας μπορεί να ταλαιπωρηθεί σήμερα με τις δύσκολες όψεις της Σελήνης, κυρίως μέχρι το απόγευμα, γι' αυτό ενδέχεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα ή απρόοπτα σε πληρωμές και σε άλλες συναλλαγές. Πιθανόν κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας να απαιτήσουν χρήματα. Αίσθημα ανασφάλειας. Επίσης στις φιλίες ίσως παρουσιαστούν αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές.

Καρκίνος

Η Σελήνη που διατρέχει το ζώδιό σας σχηματίζει δύσκολες όψεις σήμερα, γι' αυτό θα πρέπει να προσέξετε τον εγωισμό και την εμμονή με τον εαυτό σας και τα θέλω σας, ειδικά μέχρι το απόγευμα, καθώς το βράδυ θα είναι πιο θετικό. Ξεκαθαρίσματα πιθανά σε σχέσεις και συνεργασίες. Προσοχή επίσης σε επαγγελματικά ή άλλα απρόοπτα. Κυκλοθυμία.

Λέων

Μέρα με ψυχολογικές καθάρσεις και τελειώματα, με τις δύσκολες όψεις της Σελήνης επίσης να δημιουργούν παρασκήνια και ίντριγκες. Προσέξτε τους υπόγειους ανταγωνισμούς και τις κακίες στο χώρο δουλειάς. Απρόοπτα πιθανά σε θέματα σπουδών, νομικών ή στα ταξίδια και σε επαφές με το εξωτερικό. Πιο ήσυχο και ξεκούραστο το βράδυ ωστόσο.

Παρθένος

Λόγω των δύσκολων όψεων της Σελήνης σήμερα, μπορεί να παρουσιαστούν δυσάρεστες συμπεριφορές σε φιλίες, αλλά και μέσα σε ομάδες ή συλλόγους, ενώ και στα ερωτικά πιθανόν να υπερισχύει ο εγωισμός. Ξαφνική αλλαγή σχεδίων. Πιθανά και έκτακτα οικονομικά θέματα. Αυτά μέχρι το απόγευμα, καθώς το βράδυ αναμένεται να είναι πιο ήσυχο.

Ζυγός

Δεν είναι και πολύ εύκολο το κλίμα σήμερα με τις δύσκολες όψεις της Σελήνης, κυρίως μέχρι το απόγευμα. Το πρωί η αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα φέρνει ίσως αίσθημα αδικίας και πικρίας, ενώ αυξάνει τις εμμονές. Εμπόδια από άτομα εξουσίας. Επίσης είναι πιθανό να παρουσιαστούν απρόσμενες συμπεριφορές σε σχέσεις και συνεργασίες, ή άλλα απρόοπτα.

Σκορπιός

Προσέξτε σήμερα το πρωί τις ίντριγκες με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες, δασκάλους – πιθανά ξεκαθαρίσματα. Εμπόδια και απρόοπτα σε ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό, μετακινήσεις αλλά και σε ζητήματα νομικά ή σπουδών. Απρόοπτα και στο χώρο εργασίας, κυρίως μέχρι το απόγευμα, γιατί το βράδυ θα είναι πολύ πιο θετικό και άνετο.

Τοξότης

Βάλλεται ο οικονομικός σας τομέας σήμερα, μέχρι το απόγευμα κυρίως, με τις δύσκολες όψεις της Σελήνης να φέρνουν πρόσκαιρα αδιέξοδα και πιθανόν μια μαύρη τρύπα χρεών. Ίσως καλείστε να ενισχύσετε άλλους οικονομικά. Μια αποξένωση πιθανή στα ερωτικά, με αψυχολόγητες και απότομες συμπεριφορές. Το βράδυ θα είναι πιο ήσυχο όμως.

Αιγόκερως

Κάπως πιο βαρύ το κλίμα σήμερα το πρωί με την αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα, η οποία προκαλεί καχυποψία και βγάζει στην επιφάνεια πικρίες κι αίσθημα αδικίας, ενώ εμπόδια κι ανταγωνισμούς φέρνει σε σχέσεις και συνεργασίες. Προσέξτε τις εμμονές και την κυκλοθυμία. Πιθανά επίσης απρόοπτα, κυρίως στα επαγγελματικά. Ωστόσο μετά το απόγευμα βελτιώνεται το κλίμα.

Υδροχόος

Μια τάση για παρασκήνια και ίντριγκες θέλει προσοχή σήμερα με τις δύσκολες όψεις της Σελήνης, ειδικά στο πρώτο κομμάτι της μέρας, όπου είναι πιθανά επίσης εμπόδια ή ανταγωνισμοί στο χώρο εργασίας. Δεν λείπουν τα απρόοπτα, τόσο στη δουλειά, όσο και στις μετακινήσεις και την επικοινωνία. Προσέξτε ακόμα την κριτική. Καλυτέρευση απ' το απόγευμα.

Ιχθύες

Σήμερα οι δύσκολες όψεις της Σελήνης ενδέχεται να φέρουν δυσάρεστες συμπεριφορές ή συναισθήματα στα ερωτικά, κυρίως στο πρώτο κομμάτι της μέρας, ενώ ανταγωνισμοί είναι πιθανοί με τα παιδιά. Επίσης προσέξτε τις ίντριγκες με φίλους και γνωστούς. Δεν λείπουν τα έκτακτα έξοδα και το αίσθημα αστάθειας. Πιο ανέμελο όμως το βράδυ – ευκαιρίες για διασκέδαση.

Κριός

Το πρωί η δύσκολη αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα προκαλεί ψυχολογικές καθάρσεις αλλά και ανταγωνισμούς στο σπίτι και στα επαγγελματικά. Άτομα εξουσίας μπορεί να βάζουν εμπόδια. Προσοχή σε εμμονές και πικρίες. Δεν λείπουν ορισμένα απρόοπτα, η οικογένεια ίσως σας κρατά σε εγρήγορση, ενώ υπάρχει και κυκλοθυμία. Το βράδυ θα είναι πιο ήσυχο ωστόσο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being