Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Πάτρα: Διεθνείς συμμετοχές στο 6o Συνέδριο Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας Χειρουργικής Γόνατος & Αθλητικών Κακώσεων

Πάτρα: Διεθνείς συμμετοχές στο 6o Συνέδρ...

Ξεκινά την Τετάρτη

Από το πρωί της Τετάρτης 22 Απριλίου 2015 και ώρα 09.00, αρχίζουν οι εργασίες στο Τμήμα Ανατομίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών του 6oυ Συνεδρίου Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας Χειρουργικής Γόνατος & Αθλητικών Κακώσεων «Γεώργιος Νούλης» με Διεθνή Συμμετοχή και πρακτική άσκηση.

Οι εγγραφές και οι ομιλίες αρχίζουν την ίδια ημέρα και ώρα 14:00 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η επίσημη έναρξη του Συνεδρίου θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης 22 Απριλίου ώρα 19.30 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Παν/μίου Πατρών.

Το Συνέδριο οργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Αρθροσκόπησης Χειρουργικής Γόνατος & Αθλητικών Κακώσεων «Γεώργιος Νούλης», και υποστηρίζεται από τις διεθνείς επιστημονικές εταιρείες με ανάλογο επιστημονικό αντικείμενο, ν Ευρωπαϊκή Εταιρεία Αθλητικών Κακώσεων, Χειρουργικής Γόνατος και Αρθροσκόπησης ESSKA (European Society of Knee Surgery and Arthroscopy) και ISAKOS (International Society of Arthroscopy, Knee Surgery and Orthopaedic Sports Medicine).

Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι 200-250 από τα οποία 50 άτομα θα συμμετέχουν σε πρακτική Άσκηση σε πτωματικά παρασκευάσματα.
Το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου βρίσκεται στο link: στο www.1medical.gr

Το Συνέδριο έχει πανελλήνιο χαρακτήρα και διεθνή συμμετοχή διοργανώνεται ανά διετία και έχει στόχο την όχι μόνον την ενημέρωση και εκπαίδευση των Ορθοπαιδικών Χειρουργών αλλά και την επικοινωνία των Ορθοπαιδικών που έχουν εξιδείκευση στην αρθροσόπηση όπως και στην χειρουργική γόνατος, ώμου και άλλων αρθρώσεων.

Θα συμμμετέχουν ομιλητές από την αλλοδαπή με Ευρωπαϊκή αναγνώριση με υψηλού επιπέδου ομιλίες, όπως ο πρόεδρος της ESSKA, και Έλληνες με μεγάλη εμπειρία και εξιδίκευση. Έμφαση θα δοθεί στην πρακτική άσκηση, αλλά και στις παρουσιάσεις εργασιών απο νέους ιατρούς.

Επισημαίνεται ότι θα βραβευθούν οι καλύτερες και η πρώτη θα παρουσιαστεί στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο το επόμενο έτος.

Ο Επ. Καθηγητής της Ορθοπαιδικής του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Ιωάννης Γκλιάτης που είναι πρόεδρος της ΕΑΕ και υπεύθυνος της διοργάνωσης του Συνεδρίου διαβεβαίωσε ότι το ενδιαφέρον των Ορθοπαιδικών για συμμετοχή είναι μεγάλο και αναμένει την συμμετοχή όλων για την επιτυχία του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being