Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Σε περίπου ένα μήνα καταφθάνει στις Ελληνικές αίθουσες το νέο «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής»

Σε περίπου ένα μήνα καταφθάνει στις Ελλη...

Δείτε το νέο υποτιτλισμένο trailer της μεγάλης αυτής κινηματογραφικής παραγωγής που θα προβληθεί και στην Πάτρα

To νέο υποτιτλισμένο trailer μιας σπουδαίας κινηματογραφικής επιστροφής, του πολυαναμενόμενου φιλμ «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής», που ως γνωστό θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του την ημέρα έναρξης του φετινού Φεστιβάλ των Κανών στην Κρουαζέτ, εστάλη στα Μέσα ενημέρωσης από την εταιρεία διανομής Τanweer Films.

Η νέα ταινία του Ελληνοαυστραλού σκηνοθέτη Τζορτζ Μίλερ (τιμημένου με Όσκαρ για το «Ηappy Feet»), «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής», με πρωταγωνιστές τον Τομ Χάρντι στον ομώνυμο ρόλο και την Σαρλίζ Θέρον θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες στις 14 Μαΐου, σε 2D και 3D, από την Tanweer και αναμένεται την ίδια μέρα να έρθει και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε όπου ήδη τα πακέτα ποπ κορν που προμηθεύονται οι θεατές διαφημίζουν την συγκεκριμένη ταινία. Επίσης έχουν μπει και τα διαφημιστικά πόστερ της ταινίας.

Η ταινία «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής» μας μεταφέρει σε έναν μετά-αποκαλυπτικό κόσμο, όπου συμμορίες μάχονται για τον έλεγχο των περιορισμένων υδάτινων πόρων και των καυσίμων. Ο Μαξ Ροκατάνσκι (Τομ Χάρντι) θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την Αυτοκράτειρα Φουριόσα (ελαφρώς αγνώριστη εδώ η κούκλα Σαρλίζ Θέρον), που δραπετεύει με την συμμορία της, με προορισμό την Άγονη Γη. Η ταινία σηματοδοτεί την επιστροφή του σκηνοθέτη Τζορτζ Μίλερ σε θεαματικές ταινίες δράσης και επιστημονικής φαντασίας.

Ο Αυστραλός, με ελληνικές ρίζες, κινηματογραφιστής σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία του franchise, με τίτλο «Mad Max» το 1979, όπως και τα δυο σίκουελ, «Mad Max 2: The Road Warrior» (1981) και «Mad Max: Beyond Thunderdome» (1985) με πρωταγωνιστή τον Αυστραλό σταρ Μελ Γκίμπσον.

Στο νέο φιλμ παίζει και ο Νίκολας Χουλτ.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture