Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στις 12 Απριλίου στις Ελληνικές αίθουσες οι Τζέιμς Φράνκο και Μίλα Κούνις με το "Tar"

Στις 12 Απριλίου στις Ελληνικές αίθουσες...

Το φιλμ αναφέρεται στον βραβευμένο με Πούλιτζερ 78χρονο ποιητή C.K. Williams

Η ταινία «Tar – Υπόσχεση» με πρωταγωνιστές τους Τζέιμς Φράνκο, Μίλα Κούνις, Τζέσικα Τσαστέιν, Χένρι Χόπερ, Ζακ Μπραφ θα κυκλοφορήσει την Κυριακή του Πάσχα 12 Απριλίου 2015 στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της εταιρείας Hollywood Εnt.

To φιλμ μας μεταφέρει σε ένα ταξίδι μέσα από αρκετές δεκαετίες της αμερικανικής ζωής από την παιδική ηλικία του βραβευμένου με Πούλιτζερ 78χρονου ποιητή C.K. Williams και την εφηβεία στο Ντιτρόιτ τη δεκαετία του 1940 και του '50 έως τις αρχές της δεκαετίας του 1980.Ο CK (Τζέιμς Φράνκο) και η σύζυγός του Αικατερίνη (Μίλα Κούνις) είναι παντρεμένοι και έχουν ένα γιο τον Jed .Ο CK προετοιμάζει για μια ανάγνωση του TAR στη Νέα Υόρκη και ξοδεύει τις νύχτες του αγωνιζόμενος να γράψει νέα ποιήματα, στοιχειωμένος από τις αναμνήσεις του παρελθόντος του.

Η ταινία που είχε πρωτοπαιχθεί στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Ρώμης στην Ιταλία, βγήκε στις αίθουσες της Αγγλίας το 2014 με τον τίτλο «Forever Love». Είναι αξιοσημείωτο πως την ταινία που επίσης έχει παιχθεί στις ΗΠΑ, έχουν σκηνοθετήσει σπουδαστές του New York University Film School και πιο συγκεκριμένα οι Edna Luise Biesold, Sarah-Violet Bliss, Gabrielle Demeestere, Alexis Gambis, Shruti Ganguly, Brooke Goldfinch, Shripriya Mahesh, Pamela Romanowsky, Bruce Thierry Cheung, Tine Thomasen, Virginia Urreiztieta και Omar Zúñiga Hidalgo.

Ο συνοδευτικός τίτλος του ιδιαίτερου αυτού φιλμ είναι «Ένας άντρας, μια ζωή, χιλιάδες αναμνήσεις».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture