Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: "Χαμένη στον παράδεισο"- Για μια παράσταση στο χώρο του ΚΔΑ της "Πρότασης"

Πάτρα: "Χαμένη στον παράδεισο"...

Η παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ

Μετά από την ευγενή προσφορά του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας θα παρουσιαστεί στον χώρο του ΚΔΑ (Σαρανταπόρου 20, τηλ. 2610451790) η παράσταση «Χαμένοι στον Παράδεισο», την Παρασκευή 3/4/2015 στις 19:00 να απολαύσουμε μαζί το συγκεκριμένο έργο.

 

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Το κείμενο του θεατρικού έργου «Χαμένοι στον Παράδεισο» έχει επιμεληθεί ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ κ. Θοδωρής Αμπαζής, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο εξαιρετικός κ. Διονύσης Βούλτσος με τον οποίον η «ΠΡΟΤΑΣΗ» έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

Αυτή είναι η νέα παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ, μια ευέλικτη παράσταση για εφήβους που σύμφωνα με τις μαρτυρίες των συντελεστών, βρίσκει τεράστια ανταπόκριση στους νέους.

 

Το έργο στο οποίο παίζουν οι ηθοποιοί Ελένη Καλατζοπούλου και Διονύσης Βούλτσος, αναφέρεται στην σχέση ανάμεσα σε ένα κορίτσι κι έναν άντρα. Αυτή, μπλεγμένη με ουσίες, μια σκιά, που ζει ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα κι αυτός, μεσήλικας, με ισχυρή κοινωνική θέση και επαγγελματική ζωή. Δυο κόσμοι με διαφορετικές μνήμες κι εμπειρίες, με χωριστές πορείες συναντιούνται. Κοινός τους πόθος ο Παράδεισος.

Κοινό τους λάθος η βιασύνη να βαφτίσουν «Παράδεισο», αυτό που τελικά τους οδήγησε στην Κόλαση. Από το Όνειρο μιας ζωής ευτυχισμένης και ελεύθερης στον εφιάλτη μιας ζωής χωρίς νόημα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture