Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Επιτυχημένη η παρουσία του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών

Επιτυχημένη η παρουσία του Ιστιοπλοϊκού ...

Στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ΝΔ Ελλάδας και Ιονίων Νήσων

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η παρουσία του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ΝΔ Ελλάδας και Ιονίων Νήσων Optimist και Laser 4,7 2015, που διεξήχθη από 21 έως 25 Μαρτίου, στην Καλαμάτα. Από τις ξένες συμμετοχές, εκείνη του Ι.Ο.Πατρών ήταν η πολυπληθέστερη, με 14 αθλητές.

Οι αθλητές μας κατέκτησαν 4 κύπελλα και προκρίσεις στους αγώνες πρόκρισης στην Εθνική Ομάδα και στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, αναδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά των Θεόδωρου Καλογερή και Γιάννη Πουλκουρτζή.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία laser 4,7 κατακτήσαμε 2 κύπελλα (2ο Γενική και 2ο Αγόρια) με τον Βασίλη Καρπούζα, που παίρνει και την πρόκριση για τον αγώνα πρόκρισης Εθνικών Ομάδων! Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, εκτός από τον Βασίλη Καρπούζα παίρνει πρόκριση και ο Αχιλλέας Αργυρίου που κατέκτησε την 8η θέση στα Αγόρια.

Την 22η θέση κατέκτησε ο νεοφώτιστος στην κατηγορία Βασίλης Χάχαλης. Στην κατηγορία optimist ο Όμιλός μας είχε τη χαρά να κατακτήσει 2 κύπελλα με τον Βαγγέλη Κοτσάκο, 3η θέση Αγοριών και τον Νικόλα Γεωργόπουλο, 3η θέση Junior. Πρόκριση για τον αγώνα πρόκρισης Εθνικών Ομάδων και για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίρνουν οι Βαγγέλης Κοτσάκος και Γιάννης Σιώκος, που κατέκτησε την 5η θέση στα Αγόρια.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, επίσης, παίρνουν πρόκριση οι Αριστοτέλης Κουλουμπής- Καλογερόπουλος, κατακτώντας την 11η θέση, Λάμπρος Γεωργόπουλος, 18η θέση, Νικόλας Γεωργόπουλος, 19η θέση και η αθλήτριά μας Θεοδώρα Θεοδώρου, που στο πρώτο της Περιφερειακό, κατέκτησε την 14η θέση στα κορίτσια!!! Στην κατηγορία κοριτσιών, και αυτές στον πρώτο τους αγώνα, οι Νικολίνα Καλογερή και Αθανασία Σιώκου κατέκτησαν την 21η και 24η θέση στα κορίτσια.

Ο Αναστάσης Μαρκεζίνης κατέκτησε την 26η θέση, ενώ οι 9χρονοι μικροί αθλητές μας Μάριος Γεωργόπουλος και Ιάσονας Ανδριόπουλος κατέκτησαν στην κατηγορία Junior την 8η και 10η θέση αντίστοιχα, γεμίζοντάς μας ελπίδες για το μέλλον!!!

Οι διοργανωτές όμιλοι, Ν.Α.Σ.Καλαμάτας «ΑΙΟΛΟΣ» και Ν.Ο. Καλαμάτας «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ» διακρίθηκαν για την πολύ καλή φιλοξενία που παρείχαν στους συμμετέχοντες και αξίζουν συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση, μία από τις καλύτερες που έχουν πραγματοποιηθεί, ακόμα και σε συμμετοχές (95 optimist, 35 laser). Επίσης, να συγχαρούμε και να ευχηθούμε επιτυχίες και καλή δύναμη για τη συνέχεια των αθλητικών τους υποχρεώσεων σε όλους τους αθλητές μας και τους προπονητές μας!!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports