Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα:‘’Μουσικές του Μάρτη’’ αύριο από την Πολυφωνική

Πάτρα:‘’Μουσικές του Μάρτη’’ αύριο από τ...

Στην αίθουσα συναυλιών του Οργανισμού ‘’Τόλης Νομικός’’

Πραγματοποιείται αύριο Σάββατο, το βράδυ στις 8.30, συναυλία του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διευθύντρια: Έφη Καββαδία- Ζέρβα] και συγκεκριμένα της Σχολής Ελεύθερων Μουσικών Σπουδών, τάξης σύγχρονου τραγουδιού, της οποίας υπεύθυνη είναι η καθηγήτρια της Φωνητικής, Χρύσα Πανταζοπούλου, με ένα  ενδιαφέρον πρόγραμμα, από το ρεπερτόριο του Ελληνικού τραγουδιού και με τη Λούση Χριστοδούλου, επίσης καθηγήτρια του Ωδείου, στο πιάνο.

 

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συναυλιών του Οργανισμού ‘’Τόλης Νομικός’’ [Κορίνθου 280-Γούναρη, τηλ. 2610 279.679 και 2610 222.248] με θέμα το Ελληνικό τραγούδι και με γενικό τίτλο: ‘’Μουσικές του Μάρτη’’.

 

Θα ακουστούν έργα των συνθετών: Μάνου Χατζιδάκι, Λάκη Παπαδόπουλου, Αλκίνοου Ιωαννίδη, Χάρις Αλεξίου, Πάνου και Χάρη Κατσιμίχα, Σταμάτη Σπανουδάκη, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Κώστα Γιαννίδη, Μίμη Πλέσσα, Κωστή Μαραβέγια, Γιώργου Μιτζέλου, Δήμητρας Γαλάνη, Θέμη Καραμουρατίδη και Διονύση Σαββόπουλου.

 

Θα ερμηνεύσουν οι σπουδαστές της Σχολής: Στέλλα Σεργιανίδου, Μαρία Αναστασίου [κιθάρα: Γιώργος Κουράκος], Σοφία Αθανασούλια, Ξένια Δασκαλοπούλου, Μαρίσια Ζούπα, Μαρία Δούκα, Γιώργος Πολίτης, Κατερίνα Γεωργακοπούλου, Ιωάννα Γιαννοπούλου, Γιάννης Παπαδημητρίου και Σοφία Δουκλιά.

 

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture