Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Συνάντηση με όλους τους εργαζόμενους του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας αυτή την ώρα στο γραφείο του Θοδωρή Αμπαζή

Συνάντηση με όλους τους εργαζόμενους του...
Μαρτάτος Tάκης

Τους ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις

Οι εξελίξεις στο θέμα του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και στο θέμα του καλλιτεχνικού διευθυντή Θοδωρή Αμπαζή είναι συνεχείς και σύμφωνα με τελευταία πληροφόρηση που είχαμε, μετά τις 5 σήμερα το απόγευμα ο καλλιτεχνικός διευθυντής κάλεσε τους εργαζόμενους στο θέατρο για να τους μιλήσει, στα γραφεία του θεάτρου στην Όθωνος Αμαλίας.

Η ενημερωτική αυτή συνάντηση πραγματοποιείται αυτή την ώρα και παρίσταται το σύνολο σχεδόν των εργαζομένων στο ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας.

Ως γνωστό κατά την χθεσινή συνάντηση που είχε ο κ. Αμπαζής με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, ο τελευταίος αν και εκφράστηκε θετικά για το έργο του κ. Αμπαζή, εν τούτοις στη συνέχεια του ανήγγειλε ουσιαστικά το τέλος της συνεργασίας τους μιας και προτίθεται να προκηρύξει τη θέση του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή.

Η σύμβαση του κ. Αμπαζή λήγει αυτόν τον Ιούνιο.

*Στο μεταξύ οι ηθοποιοί της παιδικής όπερας "Η Βασίλισσα του Χιονιού" πρότειναν να γινόταν μία καθιστική διαμαρτυρία μπροστά από το Δημοτικό θέατρο Απόλλων ως μία κίνηση υποστήριξης του Θοδωρή Αμπαζή. Ωστόσο τουλάχιστον για σήμερα Τρίτη 17/3/2015 δεν πρόκειται να διοργανωθεί κάτι τέτοιο.

Πάντως το κλίμα είναι βαρύ στο θέατρο της Πάτρας και οι εργαζόμενοι είναι ιδιαίτερα σκεπτικοί και στενοχωρημένοι με την εξέλιξη αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πελετίδης θα προκηρύξει τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας - Στενοχωρημένος με την εξέλιξη ο Θοδωρής Αμπαζής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture