Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στα μέσα Ιουλίου έρχεται στις Ελληνικές αίθουσες η παιδική παραμυθένια περιπέτεια "Pan" με τον Χιου Τζάκμαν

Στα μέσα Ιουλίου έρχεται στις Ελληνικές ...

Πρόκειται για μία νέα μεταφορά της ιστορίας του Πίτερ Παν

Η ταινία «ΠΑΝ – PAN» σε σκηνοθεσία του Τζο Ράιτ της «Εξιλέωσης», προγραμματίζεται να βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 16 Ιουλίου 2015, σε 2D και 3D, σε διανομή από την εταιρεία Τanweer.

Στο εντυπωσιακό όπως δείχνει από το τρέιλερ φιλμ, πρωταγωνιστούν ο αγαπητός Αυστραλός σταρ Χιου Τζάκμαν και οι Γκάρετ Χέντλαντ, Ρούνεϊ Μάρα, Αντίλ Ακτάρ, Αμάντα Σέιφριντ, Λίβαϊ Μίλερ.

Προσφέροντας μια φρέσκια ματιά στους πρωτότυπους κλασικούς χαρακτήρες που δημιουργήθηκαν από τον Τζ. Μ. Μπάρι, η ταινία ακολουθεί την ιστορία ενός ορφανού αγοριού που θα παρασυρθεί στη μαγική Χώρα του Ποτέ, την Neverland. Εκεί θα γνωρίσει τη σημασία της διασκέδασης αλλά και του κινδύνου και τελικά θα ανακαλύψει το πεπρωμένο του – για να γίνει ο ήρωας που θα μείνει για πάντα γνωστός ως Πίτερ Παν.

Την ιστορία του Πίτερ Παν και του Κάπτεν Χουκ την είχαμε δει και στην ταινία του Στίβεν Σπίλμπερκ «Hook» πριν από περίπου 23 χρόνια.

Στη νέα αυτή κινηματογραφική παραγωγή του στούντιο της Warner, θα δούμε τον υποψήφιο για Όσκαρ ερμηνείας για το μιούζικαλ «Les Miserables» Χιου Τζάκμαν στον ρόλο του περίεργου πειρατή Μαυρογένη, τον ανερχόμενο 30χρονο ηθοποιό Γκάρετ Χέντλαντ («Inside Llewyn Davis», "Οn the Road") ως τον Χουκ, την υποψήφια για Όσκαρ Ρούνεϊ Μάρα («The Girl With the Dragon Tattoo») ως Τάιγκερ Λίλυ, τον Αντίλ Ακτάρ («The Dictator») ως ο Σμι, την Αμάντα Σέιφριντ («Les Miserables»), στο ρόλο της Μέρι και τον πρωτοεμφανιζόμενο Λίβαϊ Μίλερ στον αβανταδόρικο και παραμυθένιο ρόλο του Πίτερ Παν. Στην σκηνοθεσία όπως είπαμε είναι ο Τζο Ράιτ, σκηνοθέτης της «Εξιλέωσης» και της «Άννας Καρένινας» με την Κίρα Νάιτλι.

*Στις ΗΠΑ η ημερομηνία εξόδου της ταινίας είναι στις 24 Ιουλίου 2015.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture