Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νίκη του Παναθηναϊκού στο θεαματικό ντέρμπι της αγωνιστικής

Νίκη του Παναθηναϊκού στο θεαματικό ντέρ...

Με ηγέτη τον Μάρκους Μπεργκ που πέτυχε χατ τρικ

Με τον Μάρκους Μπεργκ να πετυχαίνει χατ τρικ και να οδηγεί τον Παναθηναϊκό στην άδεια Λεωφόρο το τριφύλλι επικράτησε του ΠΑΟΚ με 4-3 παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο που τον κρατάει σε απόσταση αναπνοής από τον Ολυμπιακό και παράλληλα μεγαλώνει την απόσταση από τον "δικέφαλλο".

Οι πράσινοι όντας πολύ καλοί στο δεύτερο μέρος και αρκετά παραγωγικοί στην επίθεση πέτυχαν τέσσερα πανέμορφα γκολ και έφτασαν πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 4-3 στην νίκη.

Ο Γιάννης Αναστασίου ξεκίνησε την αναμέτρηση με τα 10/11 των παικτών που είχε χρησιμοποιήσει και στο νικηφόρο ντέρμπι επί του Ολυμπιακού με την μόνη αλλαγή να είναι ο Κλωναρίδης αντί του Καρέλη που έχασε κάποιες προπονήσεις στην διάρκεια της εβδομάδας.

Από την άλλη Άγγελος Αναστασιάδης παρέταξε την ομάδα του με αλλαγές σε σχέση με τα περασμένα παιχνίδια και με αλλαγμένη κατά μεγάλο βαθμό την μεσαία του γραμμή.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε την κατοχή της μπάλας και έφτασε στο γκολ με τον Μπεργκ. Μετά το προβάδισμα που πήραν οι πράσινοι ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του απείλησε και έφτασε δίκαια στην ισοφάριση.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο και παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έφτασε πρώτος στο 2-1 κατάφερε και γύρισε το ματς πολύ γρήγορα με τους Καρέλη και Μπεργκ να οδηγούν το τριφύλλι σε μια εμφατική νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Οι πράσινοι απέδειξαν σε ένα ακόμα παιχνίδι ότι αυτή την περίοδο παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα επικρατώντας και του ΠΑΟΚ μετά από τον Ολυμπιακό.

 

Γκολ: 27'-71' 88' Μπεργκ, 63' Καρέλης,/42' Αθανασιάδης, 60' Σκόνδρας, 93' Νομπόα

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Λαγός (80' Κουτρουμπής), Πράνιτς, Ζέκα, Κλωναρίδης (50' Καρέλης), Μπεργκ, Πέτριτς (65' Ατζαγκούν).

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Σκόνδρας (88' Κωνσταντινίδης), Βίτορ, Ρικάρντο Κόστα (80' Σαλπιγγίδης), Ρατς (84΄Κίτσιου), Νομπόα, Παπαγιανόπουλος, Αθανασιάδης, Μακ, Περέιρα, Γκολάσα.

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports