Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Όλα έτοιμα για τα "Χρυσά Γάντια"

Όλα έτοιμα για τα "Χρυσά Γάντια"

Δείτε τους συμμετέχοντες των πατρινών ομάδων

H  μεγάλη γιορτή της πυγμαχίας ξεκινά, σήμερα Σάββατο και συνεχίζεται και την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι, όπου θα πραγματοποιηθούν τα "Χρυσά Γάντια VΙI", ένα ιστορικό τουρνουά που διοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας με την ΠΥΓΜΗ και το οποίο έχει "αγκαλιάσει" ο Δήμος Πατρέων.

Από τους διοργανωτές έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες ότι  έκλεισαν οι συμμετοχές των αθλητών και αθλητριών που θα πάρουν μέρος στα "Χρυσά Γάντια VΙI", με συνολικά 84 αθλητές και έξι αθλήτριες από 17 σωματεία στην Ελλάδα να ανεβαίνουν τα σκαλιά του ρινγκ διεκδικώντας την νίκη.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν 23 αγώνες το Σάββατο και άλλοι 23 την Κυριακή με πυγμάχους όλων των κατηγοριών να προσφέρουν πλούσιο θέαμα όπως πάντα.

Από την Πάτρα θα πάρουν μέρος τα πέντε σωματεία της πόλης μας, δηλαδή ΠΥΓΜΗ, Παναχαϊκή, Άμυνα, Τόφαλος και Μίλωνας με συνολικά 38 αθλητές και αθλήτριες να ανέβουν στο ρινγκ.

Δείτε τους συμμετέχοντες των πατρινών ομάδων:

ΠΥΓΜΗ: Κουμμανιώτης Αχιλλέας, Μπασιλάρης Γιώργος, Γαλάνης Αντώνης, Μιχαλόπουλος Μάρκος, Μούνδριζας Μάριος,  Χαρίτος Βασίλης, Φάνης Χρήστος, Μετάι Άνι, Αθανασίου Δημήτρης, Κατσαϊτης Κώστας, Κονταξής Βασίλης, Πεφάνης Διονύσης, Άχμεντ Ηλίας, Κούφης Κωσταντίνος, Δημητρόπουλος Δημήτρης, Αγγελόπουλος Αντώνης, Στεφανάτος Γιώργος και Μάνθος Ηλίας.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Κουτρουπάνος Ν., Δημητρακόπουλος Δ., Κώστας Δ., Σταυρόπουλος Π., Καδής Ν., Καρύδας Ν., Μαντέλη Θ., Μάντζος Λ. και Βλαχοθανάσης Ε.

ΤΟΦΑΛΟΣ: Κατζόγια Σύνη, Κρούκης Ανδρέας, Λάτσης Δημήτρης, Σωτηροπουλος Γεωργιος

ΑΜΥΝΑ: Σωτηρόπουλος Αλέξης, Βαλσάμης Δημήτρης, Κιμιόπουλος Γεώργιος, Μπούτος Γεώργιος και Βασιλείου Κωσταντίνος

ΜΙΛΩΝΑΣ: Τουσας Μ. και Πλέγας Μ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος σωματεία από όλη την Ελλάδα και τα οποία είναι:Αμφιλοχία, Πυθαγόρας Αγρινίου, Μίνωας Κρήτης, Λέων Ζακύνθου, Πολυδάμας Άρτας, Αίας Χολαργού, ΣΒΑ Ταλως Λάρισας, Δροσιά Αθηνών, Μαχητές Ν. Περάμου, Εθνικός, Α.Ο. Μπάλιος, Κολοσός Ιωαννίνων.

Ρεπορτάζ και φωτογραφία από την εφημερίδα Match Αχαϊας, δείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports