Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ τρίλεπτο ΒΙΝΤΕΟ με τις 19 υποψηφιότητες για Όσκαρ της Μέριλ Στριπ

ΔΕΙΤΕ τρίλεπτο ΒΙΝΤΕΟ με τις 19 υποψηφιό...

Η Αμερικανίδα ηθοποιός είναι και φέτος υποψήφια για την ταινία "Ιnto the Woods"

Ως γνωστό την Κυριακή 22/22/2015 (ξημερώματα Δευτέρας ώρα Ελλάδας) είναι η 87η απονομή των βραβείων Όσκαρ και η αγωνία των σινεφίλ έχει φτάσει στο κατακόρυφο.

Μεταξύ των φετινών υποψηφίων στις κατηγορίες των ηθοποιών είναι και μία πολυνίκης του θεσμού και το κυριότερο η γυναίκα ηθοποιός με τις περισσότερες υποψηφιότητες στην ιστορία των Όσκαρ, η οποία μάλιστα έχει φτάσει σε έναν αριθμό που δύσκολα θα ξεπεραστεί.

Ο λόγος φυσικά για την σπουδαία Μέριλ Στριπ που φέτος διεκδικεί το Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της μάγισσας στο παραμυθένιο μιούζικαλ «Into the Woods» του Ρομπ Μάρσαλ. Βέβαια η αλήθεια είναι πως φέτος οι ελπίδες της για νίκη είναι λίγες καθώς ακλόνητο φαβορί θεωρείται η Πατρίτσια Αρκέτ του "Boyhood - Μεγαλώνοντας".

Αυτή είναι συνολικά η 19η υποψηφιότητα για Όσκαρ της καριέρας της. Η 1η ήταν πριν πολλά χρόνια το 1978 για τον "Ελαφοκυνηγό" του Μάικλ Τσιμίνο. Τα κερδισμένα Όσκαρ της ήταν το 1979 (β’ γυναικείου για το «Κράμερ εναντίον Κράμερ»), το 1982 για την «Εκλογή της Σόφι» και το 2011 για την «Σιδηρά Κυρία – Τhe Iron Lady» όπου υποδύθηκε εκπληκτικά την Μάργκαρετ Θάτσερ.

Στο thebest.gr εστάλη από το The Power of Music Art, ένα ωραίο συγκεντρωτικό βίντεο που έχει ανέβει στο youtube για τις 19 αυτές υποψηφιότητες της σημαντικής αυτής ηθοποιού που συνεχίζει στα 66 της χρόνια νε εκπλήσσει το κοινό. Στο βίντεο και η επίσης καλοδουλεμένη ερμηνεία της ως Κάρεν Μπλίξεν στο «Πέρα από την Αφρική» (σκηνοθεσία Σίντνει Πόλακ) του 1986 όπου με Δανέζικη προφορά υποδύθηκε την Κάρεν Μπλίξεν και προτάθηκε για το Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture