Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η βραδιά των Όσκαρ θα έχει κωμικά, μιούζικαλ και...μαγικά στοιχεία, αποκάλυψε ο παρουσιαστής Νιλ Πάτρικ Χάρις

Η βραδιά των Όσκαρ θα έχει κωμικά, μιούζ...

Η 87η τελετή των βραβείων θα μεταδοθεί αυτή την Κυριακή προς Δευτέρα ξημερώματα, live από το κανάλι Νova

Ως γνωστό αυτή την Κυριακή 22/2/2015 μπορεί να είναι η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, ωστόσο για τους σινεφίλ η βραδιά (ξημερώματα Δευτέρας στην Ελλάδα) έχει άλλο ξεχωριστό ενδιαφέρον μιας και θα πραγματοποιηθεί η 87η απονομή των πολυθρύλητων βραβείων Όσκαρ με οικοδεσπότη τον γνωστό ηθοποιό Νιλ Πάτρικ Χάρις.

Όπως γράφει το σάιτ flix.gr, ο 41χρονος Νιλ Πάτρικ Χάρις με ένα ειδικό βίντεο making of από τις εντατικές πρόβες, αποκαλύπτει τι θα συμβεί στην φετινή τελετή απονομής των Βραβείων της Αμερικανικής Κινηματογραφικής Ακαδημίας.

Η τελετή στην Ελλάδα θα μεταδοθεί για 18η συνεχόμενη χρονιά, live & αποκλειστικά, από τα κανάλια novacinema την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στις 2 το πρωί. Επίσης το Flix.gr θα κάνει live blogging με ότι θα συμβαίνει μέσα κι έξω από το Dolby Theater όπου θα φιλοξενηθεί η τελετή.

Από τις 2 λοιπόν τα ξημερώματα Κυριακή προς Καθαρά Δευτέρα, όταν και θα καταφθάνουν οι πρώτοι σταρ στο επίσημο κόκκινο χαλί της απονομής μέχρι τις 7 το πρωί όπου περίπου ολοκληρώνεται η τελετή απονομής και δίνεται το τελευταίο και σημαντικότερο βραβείο, το Όσκαρ καλύτερης ταινίας, οι θεατές των novacinema καναλιών θα ζήσουν τα πάντα live (με ελληνικό σχολιασμό στο novacinema 1 & novacinema HD ενώ η πρωτότυπη τελετή θα μεταδοθεί στο novastars).

Από ξημερώματα Καθαρής Δευτέρας, η 87η τελετή των Βραβείων Οσκαρ θα είναι διαθέσιμη και στο NovaGo (για να τη δει κανείς στο κινητό ή το tablet του όποτε θέλει, όπου κι αν βρίσκεται). Επίσης το βράδυ της Κ. Δευτέρας στις 8.30, μπορεί κανείς να απολαύσει την τελετή με υπότιτλους πάντα στο novacinema 1 & novacinema HD.

Ο οικοδεσπότης, Νιλ Πάτρικ Χάρις, υπόσχεται ότι θα είναι μία βραδιά που πραγματικά θα απολαύσουμε! Ο ίδιος βρίσκεται στις τελευταίες πρόβες για την τελετή κι όπως αναφέρει, «οι παραγωγοί έχουν πλέον την πείρα για το τι δουλεύει στις απονομές και τι αποτυγχάνει, ενώ μπορεί να φαινόταν πολύ καλή ιδέα στο χαρτί. Για να μπορέσω να καταλάβω κι εγώ τι λειτουργεί, έπρεπε να δω όλες τις τελευταίες τελετές με τη σειρά. Πολλές ώρες μελέτης - δε γίνεται διαφορετικά...».

Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις που έχει παίξει στα κινηματογραφικά «Στρουμφάκια» αλλά και στην κωμική περιπέτεια του Σεθ Μακ Φάρλαν «Χίλιοι τρόποι να πεθάνεις στην Άγρια Δύση», θέλει να κάνει την διαφορά και είναι ο πιο legendary – «θρυλικός» οικοδεσπότης που είδαμε ποτέ! Πέρυσι να θυμίσουμε την απονομή είχε παρουσιάσει η Έλεν Ντε Τζένερις, η οποία σε κάποια στιγμή έβγαλε και την περιβόητη selfie φωτό με ορισμένους εκ των Χολυγουντιανών σταρ της βραδιάς.

«Έχουμε μία ομάδα σεναριογράφων που δούλεψαν το κείμενο και τα αστεία. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πόσες ώρες και πόση δουλειά έχει ένα απλό αστείο. Το γράφεις, το δοκιμάζεις δυνατά, αλλάζεις συνεχώς ρήματα ή λέξεις μέχρι να το πετύχεις ακριβώς. Νομίζω ότι καταλήξαμε σε νούμερα που μου ταιριάζουν και που αρέσουν στο κοινό. Το κινηματογραφικό κοινό, καθώς ένα τέτοιο βράδυ είναι αφιερωμένο στο σινεμά, στο τηλεοπτικό κοινό γιατί μάς παρακολουθούν εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο, αλλά και στο live κοινό της αίθουσας.

Πιστεύω πως ένας καλός οικοδεσπότης πρέπει να ξέρει να ισορροπεί αυτούς τους τρεις κόσμους. Έχουμε μία πολύ καλή και πρωτότυπη ιδέα για το εισαγωγικό νούμερο... Δεν μπορώ να πω περισσότερα...», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νιλ Πάτρικ Χάρις, ο οποίος είναι γεννημένος στις 15 Ιουνίου του 1973 στο New Mexico, και εκτός από ηθοποιός, είναι σεναριογράφος, σκηνοθέτης, παραγωγός, χορευτής, τραγουδιστής και... μάγος!

Είναι ο αγαπημένος οικοδεσπότης των Tony Awards (των ύψιστων θεατρικών βραβείων). Παρουσίασε την τελετή απονομής το 2009, 2011, 2012 και 2013 και κέρδισε αρκετά βραβεία για τις ικανότητές του. Το 2009 και ο 2013 παρουσίασε και τα τηλεοπτικά Emmy Awards ενώ τον Μάρτιο 2010, έκανε μία εμφάνιση έκπληξη στην τελετή απονομής των 82ων βραβείων Όσκαρ με ένα μουσικό opening number, όπως θυμίζει το flix.gr.

Ο Χάρις, ο οποίος παραδέχτηκε ότι η βραδιά θα έχει κωμικά, μιούζικαλ και... μαγικά στοιχεία. «Το παραδέχομαι, είμαι πολύ αγχωμένος για τη βραδιά, αλλά δεν φτάνω την αγωνία που έχουν οι υποψήφιοι - εκείνοι περπατούν χιλιόμετρα κόκκινου χαλιού με κάθε λογής ''μάντεις'' να τους εξυμνούν και να τους φουσκώνουν τον εγωισμό για τη σίγουρη νίκη τους. Και μετά κάθονται σε μία καρέκλα, οι καρδιές τους χτυπούν δυνατά, προσπαθούν να αποστηθίσουν 100 ονόματα που πρέπει να ευχαριστήσουν και.... δεν κερδίζουν τελικά.

Ή κερδίζουν, αλλά από το σοκ, τον πανικό και την αδρεναλίνη τα ξεχνούν όλα όσα έπρεπε να πουν. Μπροστά σ' αυτό λοιπόν, η δική μου δουλειά είναι πανεύκολη: "οι επόμενοι δύο παρουσιαστές πρωταγωνιστούν μαζί στην ταινία τάδε, παρακαλώ υποδεχθείτε τον Μπραντ και την Αντζελίνα..."».

*Να προσθέσουμε πως ο Νιλ Πάτρικ Χάρις φιγουράρει βαμένος στο πρόσωπο "χρυσός" στο εξώφυλλο του Αμερικάνικου περιοδικού Εntertainment Weekly που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες και στην Πάτρα, στο Τhe Νewsstand της οδού Αγίου Ανδρέου και στο Κέντρο Τύπου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture