Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γ. Λάιος: "Τα προγνωστικά είναι με την Παναχαϊκή"

Γ. Λάιος: "Τα προγνωστικά είναι με ...

Ο κόουτς του Πανερυθραϊκού μίλησε για το αυριανό ντέρμπι

Ο δεύτερος του βαθμολογικού πίνακα Πανερυθραϊκός έρχεται αύριο στην Πάτρα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή (18.00) στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Ο προπονητής του Πανερυθραϊκού Γιάννης Λάιος μίλησε στο panaxaikivolley.gr για το παιχνίδι:

«Τα προγνωστικά είναι με την Παναχαϊκή, η οποία έχει κατακτήσει την πρωτιά και καμία ομάδα δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Ακόμη και να κερδίσουμε, η Παναχαϊκή παραμένει πρώτη. Περισσότερο είναι θέμα ψυχολογίας για εμάς, το να κερδίσουμε την πρώτη ομάδα, αν και η αλήθεια είναι ότι έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών όλη την εβδομάδα και δεν έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, ωστόσο ελπίζουμε ότι θα πάνε όλα καλά» και πρόσθεσε:

«Γνωρίζουμε όπως όλοι ότι θα παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα, αλλά το ίδιο ισχύει για κάθε ομάδα. Η Παναχαϊκή είναι μία έμπειρη ομάδα που δύσκολα κάνει λάθος ανεξάρτητα από το αν παίζει εντός ή εκτός».

Ολοκληρώνοντας ο Γιάννης Λάιος σχολίασε επίσης: «Και για τις δύο ομάδες είναι σημαντικό το παιχνίδι. Η Παναχαϊκή θέλει να διατηρήσει το αήττητό της και εμείς ασφαλώς θέλουμε να το σπάσουμε.

Για εμάς όμως αυτός ο αγώνας θα είναι σημαντικός, για να προετοιμαστούμε για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος, στην οποία ευελπιστούμε να συνεχίσουμε σαν δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πραγματοποιηθεί ένα όμορφο παιχνίδι».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports