Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Το Αλεξάνδρειο θα φιλοξενήσει το Γουόρλντ Λιγκ του βόλεϊ

Το Αλεξάνδρειο θα φιλοξενήσει το Γουόρλν...

Η Ελλάδα επιστρέφει στις κορυφαίες διοργανώσεις στο βόλεϊ

Στο "Αλεξάνδρειο Μέλαθρο" θα διεξαχθούν στις 19-21 Ιουνίου οι αγώνες της εθνικής ομάδας βόλεϊ των ανδρών για το World League.

Με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κωνσταντίνο Ζέρβα συναντήθηκε αντιπροσωπεία της ΕΟΠΕ αποτελούμενη από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αχιλλέα Μαυρομάτη, τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Στουραΐτη και τον πρόεδρο της ΕΠΕΣΘ Βαγγέλη Ντινόπουλο.

Στη συνάντηση αυτή συμφωνήθηκε η διεξαγωγή του ομίλου του World League 2015 (εκτός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος συμμετέχουν επίσης Κίνα, Μεξικό, Σλοβακία) με τους αγώνες να φιλοξενούνται το τριήμερο 19-21 Ιουνίου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο σε συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης, της ΕΟΠΕ και της ΕΠΕΣΘ.

Παράλληλα το ίδιο χρονικό διάστημα θα υπάρξει και μια σειρά άλλων εκδηλώσεων οι οποίες θα ανακοινωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κοινές δράσεις σε διεθνές επίπεδο. Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΟΠΕ συνάντηση του προέδρου της Ομοσπονδίας Αχιλλέα Μαυρομάτη και του Ταμία Θανάση Ρέρρα με τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο και του νομικού συμβούλου της Λίγκας Χρήστου Ηλιάδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το θέμα της αντιμετώπισης των ελληνικών ομάδων από τους διεθνείς φορείς του αθλήματος και συμφωνήθηκε η ΕΣΑΠ και η ΕΟΠΕ να προχωρήσουν με κοινές δράσεις προς την κατεύθυνση της αποκατάστασης του ονόματος των ελληνικών ομάδων σε διεθνές επίπεδο.

 

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports