Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Νέο έργο έγραψε και θα σκηνοθετήσει ο Πατρινός ηθοποιός Σπύρος Κουβαρδάς

Νέο έργο έγραψε και θα σκηνοθετήσει ο Πα...

Στην σκηνή του θεάτρου Αγορά στην Πάτρα τον ερχόμενο Μάρτιο

Ο Πατρινός ηθοποιός και σκηνοθέτης Σπύρος Κουβαρδάς που εργάζεται επαγγελματικά στον θεατρικό χώρο για κοντά τριάντα χρόνια, ετοιμάζει μία νέα παράσταση που θα ανέβει μέσα στον μήνα Μάρτιο του 2015 στην σκηνή του θεάτρου Αγορά στην οδό Καραισκάκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thebest.gr, το έργο θα είναι πρωτότυπο, δικό του και θα έχει τον τίτλο «Οι σκουπιδάνθρωποι». Θα υπογράψει την σκηνοθεσία ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό ποιοι θα παίξουν.

Ο Σπύρος Κουβαρδάς έχει παίξει σε γνωστά σήριαλ της τηλεόρασης όπως η δημοφιλής «Λάμψη» του αξέχαστου Νίκου Φώσκολου ενώ συνεργάστηκε για πολλά χρόνια και στη θεατρική σκηνή του πολυχώρου Πολιτεία στην Πάτρα στην Ακτή Δυμαίων, όπου πρωταγωνίστησε και έκανε τη σκηνοθεσία σε πολλές αξιόλογες παραστάσεις τόσο για μεγάλους όσο και παιδικές.

Το 2013 είχε σκηνοθετήσει στη γειτονική Ναύπακτο την κωμωδία «Ωχ τα νεφρά μου», έργο που είχε γράψει ο Μπάμπης Τσικληρόπουλος.

Ο Σπύρος Κουβαρδάς έχει παίξει παλιότερα και στο Εθνικό Θέατρο σε σημαντικές παραστάσεις όπως το 1995 στο έργο «Ευαίσθητη Ισορροπία» μαζί με την σπουδαία θεατρίνα Κίττυ Αρσένη (φωτ.).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture