Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σήμερα η συνάντηση του Γιάννη Βαρουφάκη με τον υφυπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ

Σήμερα η συνάντηση του Γιάννη Βαρουφάκη ...

Το μεσημέρια

Συνάντηση με τον υφυπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Νταλίπ Σάιν και την επικεφαλής του γραφείου Ευρώπης και Εργασίας του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών Λια Μπούζις, θα έχει το μεσημέρι, στο υπουργείο Οικονομικών, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

Στη χθεσινή του συνάντηση με τον Β. Σόιμπλε, στο Βερολίνο, ο κ. Βαρουφάκης επανέλαβε ότι αυτό που ζητά η κυβέρνηση είναι χρόνος ως τον Μάιο, προκειμένου να παρουσιάσει ολοκληρωμένο προγράμμα στους εταίρους της και ένα προγράμμα - γέφυρα, για το διάστημα ως τότε. Υποσχέθηκε δε «λογική, ειλικρίνεια και ετοιμότητα για την εφαρμογή αποτελεσματικών μεταρρυθμίσεων».

«Ζητάμε την ευκαιρία να θέσουμε την πρότασή μας» με στόχο να προκύψει σύνθεση και να φθάσουμε σε ένα νέο συμβόλαιο μεταξύ της Ελλάδας και της Ευρώπης. Διαβεβαίωσε δε ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια, ώστε η λέξη «χρεοκοπία» να εξαφανιστεί από τη συζήτηση.

Σε ό,τι αφορά τις μεταρρυθμίσεις, ο υπουργός Οικονομικών επισήμανε ότι αυτές που προβλέπονται από το τρέχον προγράμμα δεν είναι όλες «για πέταμα», αλλά υποστήριξε ότι θέτουν λάθος προτεραιότητες, στοχεύοντας όχι στην κορυφή, αλλά στη βάση.

 

Πηγή:ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις