Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πικρό χιούμορ από τις "Ιστορίες για Αγρίους" που πρόβαλλε η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας - Έρχεται η Μαρία Καλλιμάνη

Πικρό χιούμορ από τις "Ιστορίες για...

Η Αιγιώτισσα ηθοποιός θα παραστεί στην προβολή του φιλμ "Στο Σπίτι" την προσεχή Δευτέρα

Ότι και να πούμε για τις «Ιστορίες για Αγρίους – Relatos Salvajes» από την Αργεντινή σε σκηνοθεσία του Νταμιάν Σιφρόν που πρόβαλλε η Κινηματογραφική Λέσχη της Πάτρας την Δευτέρα 2/2/2015 στην αίθουσα 3 των Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε είναι λίγο.

Η προσέλευση των σινεφίλ ήταν μεγάλη και στις τρεις προβολές ενώ οι εντυπώσεις ήταν ιδιαίτερα θετικές για το σπονδυλωτό κωμικό κατά βάση φιλμ που αποτελείτο από έξι ιστορίες γεμάτες πικρό χιούμορ, εκδικητική διάθεση και μανία και…ζωώδη ένστικτα. Το τελευταίο στόρι με το ζευγάρι που παντρεύεται και «αλληλοσπαράσσεται» την ώρα της γαμήλιας τελετής ήταν το καλύτερο και πιο αστείο. Εξαιρετική και η μουσική επένδυση του βραβευμένου με Όσκαρ Γκουστάβο Σανταολάγια αλλά και τα μουσικά κομμάτια που «έντυναν» διάφορα σημεία της ταινίας.

Οι «Ιστορίες για Αγρίους» διεκδικούν και το Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας στην απονομή των βραβείων στις 22/2/2015.

*Στο μεταξύ για την προσεχή Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015 η Λέσχη έχει προγραμματίσει την κοινωνική ταινία «Στο Σπίτι» του 47χρονου Θεσσαλονικιού στην καταγωγή σκηνοθέτη Αθανάσιου Καρανικόλα με την εξαιρετική Αιγιώτισσα ηθοποιό Μαρία Καλλιμάνη. Το φιλμ είχε προβληθεί και διακριθεί στο περσινό Φεστιβάλ του Βερολίνου.

Όπως ανέφερε στο thebest.gr η Πρόεδρος της Λέσχης Ελένη Δάσιου, την Δευτέρα το απόγευμα, θα έρθει στα Ster Cinemas, η Μαρία Καλλιμάνη με αφορμή την προβολή του φιλμ και θα συνομιλήσει με το κοινό. Αυτό θα γίνει στο τέλος της απογευματινής προβολής και πριν την έναρξη της προβολής των 20.15 και στο τέλος της μεσαίας προβολής και πριν αρχίσει η βραδινή των 22.30.

Η Μαρία Καλλιμάνη με σπουδές στην φιλοσοφική του Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά και στην δραματική σχολή Εμπρός, έχει μία συνεπή και αξιόλογη παρουσία τόσο θεατρικά όσο και κινηματογραφικά. Έχει παίξει σε φιλμ όπως ο «Μαχαιροβγάλτης» του Γιάννη Οικονομίδη αλλά και η «Χώρα Προέλευσης» του Σύλλα Τζουμέρκα που είχε επίσης προβάλλει η Λέσχη.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Οι "νεόνυμφοι" στις "Ιστορίες για Αγρίους".

Οι "νεόνυμφοι" στις "Ιστο...

Οι "νεόνυμφοι" στις "Ιστορίες για Αγρίους".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture