Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΑΕΚ και Απόλλωνας αναδείχθηκαν ισόπαλοι στη Ριζούπολη

ΑΕΚ και Απόλλωνας αναδείχθηκαν ισόπαλοι ...

Με εννιά παίχτες τελείωσε το ματς η Ένωση

Κόντρα στις αντιξοότητες (έμεινε νωρίς με παίκτη λιγότερο κι ολοκλήρωσε με εννιά), κόντρα στο προβάδισμα του Απόλλωνα, η ΑΕΚ -στην κακή της μέρα- δεν έχασε ούτε στη Ριζούπολη, παίρνοντας το 1-1.

Μια βασική αρχή στο ποδόσφαιρο είναι πως αν δεν μπορείς να νικήσεις, τουλάχιστον να μην χάσεις. Για την ΑΕΚ, τα πράγματα ήταν ευθύς εξ αρχής δύσκολα, παίζοντας κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα εκτός έδρας, τον Απόλλωνα Σμύρνης και έγιναν δυσκολότερα, μένοντας με παίκτη λιγότερο από νωρίς και λίγο μετά πίσω στο σκορ.

Το τελικό 1-1 αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση στην "Ένωση", που τελείωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες και κατάφερε να πάρει έστω ένα πόντο, παραμένοντας βέβαια στην κορυφή του ομίλου της στη Football League έπειτα από 15 αγωνιστικές με 38 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων έχει 11 λιγότερους και είναι τρίτος.

Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" προηγήθηκε με καρφωτή κεφαλιά του Κοτσώνη στο 29' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. και ο Μάνταλος ισοφάρισε με πέναλτι (81') που κέρδισε ο Αραβίδης για κράτημα από τον Χατζηζήση και το οποίο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από πλευράς γηπεδούχων.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ και στο 86' παραλίγο να γίνει η επική ανατροπή, όταν ο Μπρέσεβιτς πήγε να πετύχει πιθανότατα το καλύτερο γκολ της καριέρας του με ψαλιδάκι, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι.

Στο 23', ο "Δικέφαλος" έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Πλατέλλας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 87' τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, μιας και ο Μάνταλος πήρε επίσης την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Πίτκας, Χατζηζήσης, Γκόλιας, Κοτσώνης, Κύργιας, Ηρακλής (81’ Χατζής), Καραδέμητρος, Λαγός (58’ Πινέιρο), Βάντερσον, Φαρινόλα, Ανγκούλο (72’ Τζιώρας)

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος (58’ Μπρέσεβιτς), Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα (91’ Ρόβας), Αραβίδης

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports