Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Το Καρναβάλι αψηφά την κακοκαιρία - Άρχισε ο Κρυμμένος Θησαυρός - ΔΕΙΤΕ το 1ο θέμα

Πάτρα: Το Καρναβάλι αψηφά την κακοκαιρία...

Το παιχνίδι... 50άρισε

Μπορεί ο καιρός του Σαββάτου 31ης Ιανουαρίου να έδειξε τα δόντια του και να οδήγησε στην αναβολή της 1ης Νυχτερινής Πλοήγησης, ωστόσο ο 50άρης Κρυμμένος Θησαυρός δεν το έβαλε κάτω και βγήκε απτόητος ζητώντας το πρώτο «φέρτε» για τη σακούλα του.

Από τη ραδιοφωνική συχνότητα της ΕΡΑ Πάτρας 92,5 το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και ώρα 16.00 στην εκπομπή του Σάκη Μπονέλη, και… συνοδεία του τραγουδιού «Ο Πενηντάρης» του Γιώργου Ζαμπέτα, η οργανωτική ομάδα του φετινού παιχνιδιού, αποτελούμενη από τους Άγγελο Πολυδωρόπουλο και Μεντζέλο Μολοχίτη εκφώνησαν το πρώτο θέμα-«φέρτε» εγκαινιάζοντας το επετειακό 50ο Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού.

Το θέμα έχει ως εξής:

«Στις 12 Φεβρουαρίου 1966 ξεκίνησε το 1ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού. Φέρτε μας μία Αστυνομική Ταυτότητα κάποιου ή κάποιας που να έχει γεννηθεί την παραπάνω ημερομηνία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ταυτότητα να είναι πρωτότυπη και όχι φωτοτυπία.Βάλτε τη στη Σακούλα του Παιχνιδιού
Βαθμοί: 10».

Το θέμα έχει πινελιά 50 χρόνων πριν και περιλαμβάνει την ημερομηνία «12 Φεβρουαρίου 1966», απαρχή μιας σειράς αξέχαστων συγκινήσεων, εμπειριών, περιπετειών και γοητευτικών απροόπτων, που ακολούθησαν ως σήμερα. Τα πληρώματα λοιπόν θα ψάξουν την ταυτότητα κάποιου(ας)  συνομήλικου του Κρυμμένου Θησαυρού και θα τη βάλουν στη σακούλα τους, που θα παραδώσουν την Κυριακή 15/2/2015, ώρα 19.00-20.00, μαζί με τις απαντήσεις των υπόλοιπων θεμάτων και τα ζητούμενα που θα τους δοθούν στην πορεία του παιχνιδιού.

Η ενημέρωση των πληρωμάτων (κυνηγών) γίνεται και μέσω των mail τους.

Το 50ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού άρχισε! Καλή συνέχεια!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture