Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γεωργαλής: "Ημασταν ανταγωνιστικοί με τον Παναθηναϊκό"

Γεωργαλής: "Ημασταν ανταγωνιστικοί ...

"Ο Ολυμπιακός ήρθε προετοιμασμένος" τόνισε ο "μελανόλευκος" παίκτης

Υποψιασμένος παρατάχθηκε στην Περιβόλα ο Ολυμπιακός, φθάνοντας έτσι στην άνετη νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών, σύμφωνα με το Γιάννη Γεωργαλή.

Οι παίκτες του Νίκου Βετούλα υπέστησαν και δεύτερη διαδοχική εντός έδρας νίκη, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Basket League. Ο 31χρονος γκαρντ/φόργουορντ, με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, εξήγησε πως η πίεση που τους ασκήθηκε στην άμυνα ήταν το «κλειδί» της νίκης των Πειραιωτών:

«Στο προηγούμενο παιχνίδι ήμασταν ανταγωνιστικοί με τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός ήρθε προετοιμασμένος. Το σερί που έτρεξε ο Ολυμπιακός έκρινε σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε το ρυθμό και χάσαμε. Κάποια παιχνίδια είναι μπούμερανγκ.

Με τον Παναθηναϊκό ήμασταν καλοί, ο Ολυμπιακός όπως είπα και πριν ήρθε προετοιμασμένος. Η πίεση του Ολυμπιακού στην άμυνά του έκανε τη διαφορά και μας περιόρισε επιθετικά».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στον αρχηγό του Απόλλωνα Πατρών, Νίκο Αργυρόπουλο, ο οποίος συμπλήρωσε τριακόσιες συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία: «Όλη η ομάδα εύχεται στο Νίκο συγχαρητήρια και να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό».

Η βράβευση του Αργυρόπουλου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πηγή: onsports.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports