Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σπουδαία νίκη με ανατροπή για τον Εργοτέλη στα Χανιά

Σπουδαία νίκη με ανατροπή για τον Εργοτέ...

Οι φιλοξενούμενοι έχαναν μέχρι το 77' αλλά σε εννιά λεπτά γύρισαν το ματς

Μια σπουδαία νίκη με 2-1 μετά από ανατροπή στο σκορ πήρε ο Εργοτέλης το βράδυ της Δευτέρας επί του Πλατανιά στο ματς που ολοκλήρωσε την 20η αγωνιστική. Οι παίκτες των φιλοξενούμενων όπως και την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκαν πίσω στο σκορ αλλά αυτή τη φορά η αντεπίθεση τους ήταν ολοκληρωτική και έφτασαν στην επικράτηση χάρη σε δυο γκολ μέσα σε εννιά λεπτά.

Μάλιστα η νίκη αυτή μετά από καιρό τους έφερε στην 16η θέση και με δυο ομάδες από κάτω ενώ έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο κόντρα στον Πανιώνιο το οποίο αν το πάρουν θα αυξήσουν κατά πολύ τις ελπίδες τους για παραμονή.

Από την άλλη η ομάδα του Πλατανιά που προηγήθηκε πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο αλλά οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου ήταν επιπόλαιοι. Έτσι η ομάδα των Χανίων έμεινε στην 12η θέση με 22 βαθμούς.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος παρέταξε την ομάδα του με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα χρησιμοποιώντας στο αρχικό σχήμα και τους Μπανανά, Μιλούνοβιτς παρά το γεγονός ότι είχαν κάνει μόλις μια προπόνηση με την ομάδα των Χανίων. Μάλιστα οι παίκτες του μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πήραν το προβάδισμα στα 25'' ύστερα από ωραία ενέργεια και εναλλαγή με πάσες τριών ποδοσφαιριστών και τελικό αποδέκτη τον Γουνδουλάκη.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Εργοτέλη με αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς κόντρα στην Καλλόνη παρά το γρήγορο γκολ προσπάθησε να παίξει το ματς στα ίσια και να βγει στην επίθεση. Οι φιλοξενούμενοι άλλωστε γνωρίζουν ότι στην κατάσταση που είναι θέλουν μόνο νίκες.

Το ματς στο πρώτο ημίχρονο είχε πολύ καλό ρυθμό με τις δυο ομάδες να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες από την πλευρά τους για γκολ αλλά τους αμυντικούς των δυο συλλόγων και τους γκολκίπερ να αποδεικνύονται σε ήρωες της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης έγινε ακόμα πιο επιθετικός και εκμεταλλευόμενος τα λάθη των γηπεδούχων κατάφερε και έφτασε στην ανατροπή με 2-1 χάρη στο πρώτο γκολ του Καλέ, έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα στο 77', αλλά και στου MVP της αναμέτρησης Γιουσούφ στο 86'.

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports