Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το φιλμ τρόμου "Η Γυναίκα με τα μαύρα 2, Άγγελος του θανάτου" έρχεται 29 Ιανουαρίου στην Πάτρα

Το φιλμ τρόμου "Η Γυναίκα με τα μαύ...

Πρωταγωνιστεί ο Τζέρεμι Ίρβιν

Για τους λάτρεις των θρίλερ, θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιανουαρίου 2015, σε διανομή από την εταιρεία Odeon (αναμένεται και στην Πάτρα στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε) η ταινία «The Woman in Black, Angel of Death» σε σκηνοθεσία Τομ Χάρπερ.

Το εγκαταλελειμμένο σπίτι κάτω στον βάλτο κρύβει κάτι σκοτεινό… Κάτι μεγαλύτερο από οποιονδήποτε ανθρώπινο φόβο. Εσύ τολμάς να μπεις;

«Η Γυναίκα με τα Μαύρα» επιστρέφει, περίπου 3 χρόνια μετά την 1η επιτυχημένη ταινία όπου τότε έπαιζε ο Ντάνιελ Ράντκλιφ (είχε κάνει εισπράξεις 127 εκατομμυρίων δολαρίων) αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές τους Τζέρεμι Ίρβιν (“War Horse”, “Great Expectations”) και Φίμπι Φοξ (“One Day”).

Κατά τη διάρκεια του 2ου  Παγκόσμιου Πολέμου, μια ομάδα Λονδρέζων μαθητών με επικεφαλής την διευθύντριά τους Τζιν Χογκ και τη νεαρή δασκάλα Ιβ Πάρκινς, εγκαταλείπουν το Λονδίνο με προορισμό την περίφημη ερειπωμένη βίλα Ελ Μαρς. Ανάμεσά τους, στον δρόμο για τα ανεμοδαρμένα αλμυρά έλη του Nine Lives Causeway, βρίσκονται, ο τραυματίας Έντουαρντ, επιζών ναζιστικής επίθεσης, και ο Χάρι, ένας πιλότος της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας (RAF). Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, σε αυτό το έρημο αγροτικό χωριό της Μεγάλης Βρετανίας, η παρουσία τους θα ξεσηκώσει μια κακόβουλη δύναμη με εκδικητικό πνεύμα.

Ο ανατριχιαστικός ήχος μιας καρέκλας που τρίζει, το αρχαίο γραμμόφωνο με τις εξωπραγματικές μελωδίες, τα στοιχειωμένα όνειρα που μοιάζουν τρομακτικά αληθινά, οι σκοτεινές σκιές τα βράδια, και το "μεφιστοφελικό" πνεύμα που τους καταδιώκει θα κάνουν δύσκολη τη ζωή των μαθητών. Θα μπορέσουν όμως άραγε να ξεφύγουν από τη «Γυναίκα με τα Μαύρα»;

Πλημμυρισμένη με στιγμές υπερφυσικού τρόμου, αδυσώπητης έντασης και ανεξέλεγκτες καταστάσεις που κόβουν την ανάσα, το δεύτερο μέρος της επιτυχημένης ταινίας «Η Γυναίκα με τα Μαύρα» υπόσχεται πως αυτή η εμπειρία τρόμου δεν θα μοιάζει με καμία άλλη, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου της εταιρείας Odeon.

Ήδη το φιλμ στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής όπου έχει ξεκινήσει να προβάλλεται, έχει φτάσει τα 25 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture