Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Νέοι και νέες της Πάτρας με τον Θανάση Νταβλούρο

Νέοι και νέες της Πάτρας με τον Θανάση Νταβλούρο

Έδωσαν το «παρών» σε γνωστό μπαρ του κέντρου Πάτρας

Νέοι και νέες της Πάτρας  ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Θανάση Νταβλούρου,  και έδωσαν το «παρών» σε γνωστό μπαρ του κέντρου Πάτρας,  για να συζητήσουν μαζί του τα θέματα της προεκλογικής αντιπαράθεσης αλλά αυτά της δικής του υποψηφιότητας στην Αχαϊα.

«Θέλω να σας περάσω το μήνυμα που είναι ένα: δε φταίει η Ευρώπη, φταίει ότι δεν είμαστε αρκετά Ευρώπη. Όλοι  εσείς είστε παράγοντες ανάπτυξης! Έχετε προσόντα, μόρφωση, όρεξη για δουλειά, τεράστιες δυνατότητες και δυνάμεις ώστε να πετύχουμε την ανάπτυξη σε τοπικό επίπεδο. Αρκεί να φτιάξουμε ένα αποτελεσματικό κράτος που θα μπορεί χωρίς διαφθορά, γραφειοκρατία και καθυστερήσεις να σας βοηθά να αναπτύσσετε τις δεξιότητες σας. Να φτιάχνετε δουλειές. Στον αγώνα αυτό θα είμαστε μαζί», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Νταβλούρος.

Ο Αχαιός πολιτικός  υποσχέθηκε την πλήρη στήριξή του στους δυναμικούς νεολαίους  της Ν.Δ.,  τονίζοντας οτι και ο ίδιος υπήρξε πάντα αγωνιστής στη προσωπική του ζωή, στην καριέρα του, αλλά και στην πολιτική του σταδιοδρομία και τους κάλεσε να βρίσκονται σε εγρήγορση και να διατηρήσουν στα ίδια υψηλά επίπεδα την αγωνιστικότητά τους και τον πατριωτικό τους ενθουσιασμό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015