Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

H Νικόλ Κίντμαν ως «Queen of the Desert» στο φιλμ του Βέρνερ Χέρτσογκ, πάει Βeρολίνο

H Νικόλ Κίντμαν ως «Queen of the Desert»...

Η ταινία θα διεκδικήσει την Χρυσή Άρκτο

Ο γνωστός Γερμανός σκηνοθέτης Βέρνερ Χέρτσογκ από το Μόναχο θα διαγωνιστεί για τη Χρυσή Άρκτο στο φετινό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου που θα διεξαχθεί από τις 5 έως και τις 15 Φεβρουαρίου 2015, με το καινούριο του φιλμ «Queen of the Desert», ένα πορτρέτο μιας γυναίκας μέσα στην έρημο της ανθρώπινης ψυχής.

Πρωταγωνιστούν η Αυστραλή στην καταγωγή σταρ Νικόλ Κίντμαν και ο γοητευτικός Τζέιμς Φράνκο.

«Για τη Νικόλ Κίντμαν, περιμένετε αυτή τη ταινία. Κάνω μια δυσοίωνη πρόβλεψη. Για το πόσο καλή θα είναι σε αυτήν την ταινία...», λέει ο ίδιος ο δημιουργός.

Ο Βέρνερ Χέρτσογκ δεν μιλάει πολύ για τις ταινίες του, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του το σάιτ flix.gr. Στην πραγματικότητα αφήνει τις ίδιες να μιλήσουν αντ' αυτού και συνήθως το κάνουν πολύ καλύτερα και πιο κατανοητά. Αν η παραπάνω δήλωση του λοιπόν μπερδεύει για το πόσο καλή είναι τελικά η Νικόλ Κίντμαν στο ρόλο της συγγραφέως, αρχαιολόγου, εξερευνήτριας και χαρτογράφου Γερτρούδης Μπελ, όλα θα λυθούν σε λίγες εβδομάδες, όταν το «Queen of the Desert» θα κάνει την πρεμιέρα του στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.

Το «Queen of the Desert» δεν υπήρξε μια εύκολη παραγωγή.

Ο Χέρτσογκ δεν μπορούσε να κλείσει το αρχικό καστ που επιθυμούσε (αρχικά τη Γερτρούδη Μπελ θα υποδυόταν η Ναόμι Γουάτς ενώ συμπρωταγωνιστής της θα ήταν ο Τζουντ Λο), καταλήγοντας τελικά στη Νικόλ Κίντμαν και τον Τζέιμς Φράνκο, ο οποίος ανέλαβε το ρόλο του στρατιωτικού και πολιτικού Χένρι Κάντογκαν. Στο ρόλο του Τ.Ε.Λόρενς θα δούμε τον Ρόμπερτ Πάτινσον (σε ακόμη ένα «σοβαρό» βήμα της καριέρας του) ενώ το καστ συμπληρώνει ο Ντέμιαν Λούις στο ρόλο του στρατιωτικού Τσαρλς Ντουάτι-Γουάιλι.

Ο Χέρτσογκ υπογράφει και το σενάριο που είναι βασισμένο στη ζωή και το έργο της Γερτρούδης Μπελ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture