Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αστραπή: "Χρυσή" η Καρασπήλιου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τάε κβον ντο G1

Αστραπή: "Χρυσή" η Καρασπήλιου...

Ο πρωταθλητής σύλλογος της Πάτρας έδωσε δυναμικό παρών

Ο Α.Σ. Αστραπή επέστρεψε από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα τάε κβον ντο G1 στην Θεσσαλονίκη (16-18 Ιανουαρίου), έχοντας στις αποσκευές του ένα χρυσό μετάλλιο και πολλές εμπειρίες.

Ο πρωταθλητής σύλλογος της Πάτρας έδωσε δυναμικό «παρών» σε ένα πρωτάθλημα υψηλών απαιτήσεων, αφού συμμετείχαν πάνω από 1500 αθλητές. Η εμφάνιση του Α.Σ. Αστραπή ήταν εξαιρετική και όλοι οι αθλητές της ομάδας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κάτω από την καθοδήγηση του τεχνικού του συλλόγου και Ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Αντωνακόπουλου.

 

Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι εξής αθλητές: - Χρήστος Αλεξόπουλος: Αγωνίστηκε στην κατηγορία -68κ. Ανδρών, όπου έχασε στον δεύτερο αγώνα από τον Καναδό πρωταθλητή της κατηγορίας τους σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην λεπτομέρεια. - Γεώργιος Πετρόπουλος: Αγωνίστηκε στην κατηγορία -63κ. Ανδρών, όπου έχασε στον αγώνα πριν από τα μετάλλια από τον Ρώσο παγκόσμιο πρωταθλητή. - Παναγιώτα Μπουζούκα: Αγωνίστηκε στην κατηγορία -55κ. Νεανίδων, όπου έχασε στον αγώνα πριν από τα μετάλλια. - Ηλίας Σώρρας: Αγωνίστηκε στην κατηγορία -53κ. Εφήβων, όπου έχασε στον τρίτο αγώνα από τον πρωταθλητή της κατηγορίας του με σκορ 20-21.

Τέλος, το χρυσό μετάλλιο της Αστραπής κατέκτησε η αθλήτρια Αναστασία Καρασπήλιου, στην κατηγορία -49κ. Νεανίδων, όπου κέρδισε 4 αγώνες (ανάμεσα στις αντιπάλους που νίκησε ήταν οι πρωταθλήτριες του Ισραήλ και της Αυστραλίας με μεγάλο σκορ).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports