Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του "Νηρέα" Πατρών

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ...

Η εκδήλωση έγινε το περασμένο Σάββατο

Σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα ο «Νηρέας» Πατρών έκοψε το περασμένο Σάββατο την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκτός από τους αθλητές και το ΔΣ της ομάδας, ο ταμίας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και Πρόεδρος Αθλημάτων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας CMAS Ηλίας Ξάρχος, αντιπροσωπία των ΔΣ του ΝΟΠ και της ΝΕΠ καθώς και φίλοι της ομάδας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του Προέδρου της ομάδας Χρήστου Σαλογιάννη, ο οποίος αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, ιδιαίτερη σημασία έδωσε σε αγαπημένους μας ανθρώπους της πισίνας που δυστυχώς μας ''αποχαιρέτησαν'' την προηγούμενη χρονιά Τίτα Μπλούδρου, Κατερίνα Παναγιωτάτου και Σπύρο Μαρίνη, ο οποίος ήταν κι από τους συνιδρυτές της ομάδας μας.

Κλείνοντας ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας Ανδρέα Πλιάτσικα για την φιλοξενία της εκδήλωσης στο Magnifiko, το Ζαχαροπλαστείο ''ΑΡΤΙΣΗΜΟ'' για την προσφορά της βασιλόπιτας και το Ranzo Ionio για το διήμερο που προσέφερε για τον τυχερό που θα κέρδιζε το φλουρί.

Αμέσως μετά χαιρετισμό απεύθυνε ο Ταμίας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Ηλίας Ξιάρχος και τις ομιλίες έκλεισε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας κ. Φώτης Βουλουξής ο οποίος αναφέρθηκε τόσο σε αυτά που κατάφερε η ομάδα μας την προηγούμενη χρονιά όσο και στους αγωνιστικούς στόχους για το 2015.

Οι φωτό είναι από το flashstars.grskaipatras.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View