Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κούγιας: "Φοβάμαι πως θα αφαιρεθούν οι βαθμοί του Ηρακλή"

Κούγιας: "Φοβάμαι πως θα αφαιρεθούν...

Μίλησε για την απόφαση της FIFA

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Arena Fm για το έγγραφο της FIFA που ζητά αφαίρεση βαθμών από τον Ηρακλή τονίζοντας ότι ο Γηραιός αντιμετωπίζει κίνδυνο ακόμα και με την εκπρόθεσμη πληρωμή. Αναλυτικά:

"Υπάρχει ένα σπουδαίο θέμα και πρέπει να το προσέχει ο Ηρακλής. Ήρθε από την FIFA δεσμευτική απόφαση πως η αρχή πρέπει να ορίσει παιχνίδι στον Ηρακλή, αλλά να του αφαιρέσει 3 βαθμούς για τα χρέη σε έναν Ισπανό τον Λόπεθ. Αν είναι δεσμευτική η απόφαση, είναι αμετάκλητη και θα αφαιρεθούν οι βαθμοί. Γι' αυτό έπρεπε να γίνει μια ακριβής μετάφραση του εγγράφου.

Εγώ ζήτησα ακριβή μετάφραση, γιατί είναι κρίμα να δεχθεί τέτοιο πλήγμα ο Ηρακλής. Είναι πάρα πολύ σημαντικότο θέα και ο εκπρόσωπος του Ηρακλή ξαφνιάστηκε. Στον Ηρακλή, είτε οι προηγούμενες διοικήσεις το υποτίμησαν, είτε το αγνόησαν. Αυτό είναι καμπανάκι κινδύνου και για τον Άρη και για την ΑΕΚ. Ακόμα και να αλλάξει το ΑΦΜ δεν αλλάζει κάτι αν ο ξένος ποδοσφαιριστής έχει προσφύγει στην FIFA.

Φοβάμαι πως θα αφαιρεθούν οι βαθμοί του Ηρακλή ακόμα και αν τον πλήρωσε τον παίκτη χθες. Εγώ ζήτησα αναβολή, όμως η απόφαση είναι αμετάκλητη. Εμείς που είμαστε αξιόπιστοι ιδιοκτήτες και πήραμε παλιές ΠΑΕ αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Η διοργανώτρια έχει υπογράψει μια σύμβαση και δεν φταίει σε κάτι σε αυτό το θέμα. Πρέπει να προσέξει πάρα πολύ ο Ηρακλής".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports