Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Hλίας Γκοτσόπουλος: «Να επιστρέψει η κοινή λογική στα κοινά»!

Hλίας Γκοτσόπουλος: «Να επιστρέψει η κοι...

«Θα πρέπει να αποβάλουμε τον παραγοντισμό από την καθημερινή λειτουργία και πρακτική μας»

Στην έννοια της συμμετοχής στα κοινά και της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το Ποτάμι Ηλίας Γκοτσόπουλος κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στελεχών και εθελοντών του Ποταμιού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας.

«Θα πρέπει να αποβάλουμε τον παραγοντισμό από την καθημερινή λειτουργία και πρακτική μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Γκοτσόπουλος «έτσι ώστε να πορευτούμε στη λογική ενός κράτους που θα υπερασπίζεται την πολιτική της κοινωνίας και όχι τους επαγγελματίες πολιτικούς».

Στη διάρκεια ομιλίας του, σε μια κατάμεστη αίθουσα, ο υποψήφιος βουλευτής του ποταμιού δεν παρέλειψε να  υπογραμμίσει και την ανάγκη συγκρότησης ενός εθνικού συστήματος δράσης, πέρα από ιδεολογικές αντιθέσεις, με κοινό παρονομαστή την κοινή λογική, έτσι ώστε να βγει η χώρα το συντομότερο δυνατό από την κρίση.

Ο Ηλίας Γκοτσόπουλος κλείνοντας τη σύντομη ομιλία του, αφού ευχαρίστησε τους εθελοντές, που καθημερινά και με ανιδιοτέλεια δίνουν τη δική τους μάχη σε αυτή την εκλογική διαδικασία,  τόνισε: «Δεν είμαι πολιτικός. Επιλέγω να αγωνίζομαι, γιατί είναι χρέος μας και μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα, χωρίς να καταστρέψουμε τη χώρα»!

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015