Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 5 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 5 Ιανουαρίου

Ζώδια

Αιγόκερως

Έφυγε μόλις ο επικοινωνιακός Ερμής απ' το ζώδιό σας, ενώ από σήμερα μέχρι τις 13/3 θα τονίσει τον οικονομικό σας τομέα, ένα διάστημα με συζητήσεις, συμφωνίες, αγορές, πωλήσεις και αρκετές άλλες συναλλαγές. Οι γνωριμίες και οι ιδέες σας θα φέρουν νέα έσοδα. Πιθανή κι επιστροφή χρημάτων, γιατί θα γυρίσει ανάδρομος στις 21/1.

Υδροχόος

Στο ζώδιό σας εισήλθε ο νοητικός Ερμής και θα σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και διαυγείς νοητικά για τις επόμενες εβδομάδες. Λόγω της ανάδρομής του κίνησης θα κάτσει πολύ στο ζώδιό σας, συνολικά μέχρι τις 13/3, ένα διάστημα με πολλές ιδέες, επαφές, συζητήσεις, γνωριμίες, αλλά και με βόλτες και ταξιδάκια. Ξεκίνημα μαθημάτων και σεμιναρίων.

Ιχθύες

Το πέρασμα του Ερμή απ' τον τελευταίο σας οίκο από σήμερα μέχρι τις 13/3, θα φέρει το κλείσιμο κύκλων και το τελείωμα γραφειοκρατικών ή άλλων θεμάτων, όχι όμως χωρίς καθυστερήσεις, καθώς θα γυρίσει ανάδρομος στις 21/1. Πιθανό τελείωμα σχέσεων ή συνεργασιών. Θα κάνετε έναν απολογισμό στο διάστημα αυτό – μην αφήσετε άλυτα θέματα.

Κριός

Ο Ερμής εισήλθε σε ένα πολύ καλό για εκείνον ζώδιο, τον Υδροχόο, και θα κάνει την επικοινωνία φιλική, αποστασιοποιημένη και αντικειμενική. Θα κάτσει εκεί μέχρι τις 13/3, ένα διάστημα στο οποίο θα έχετε νέους και παλιούς φίλους στη ζωή σας, ενώ θα δικτυωθείτε και θα συμμετέχετε σε διάφορες ομάδες. Κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Ταύρος

Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο θα φέρει αρκετή κινητικότητα επαγγελματική μέχρι τις 13 Μαρτίου που θα κάτσει, ένα διάστημα στο οποίο θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα έχετε επαφές, ιδέες, συζητήσεις, συμφωνίες, συναντήσεις με άτομα εξουσίας, ενώ θα επικοινωνήσετε περισσότερο με το κοινό. Γενικά θα φανείτε επικοινωνιακοί επαγγελματικά και κοινωνικά.

Δίδυμοι

Θα ευνοήσει το ζώδιό σας η διέλευση του Ερμή απ' τον Υδροχόο μέχρι τις 13/3, ο οποίος θα κάνει το νου σας ιδιαίτερα διαυγή και αποτελεσματικό. Ένα διάστημα πολύ καλό για μελέτη, συγγραφή, σπουδές. Εντατική ενασχόληση με ζητήματα νομικά, αλλά και με πολιτική και φιλοσοφία. Επίσης είναι πιθανά ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό και με ξένους.

Καρκίνος

Άλλαξε ζώδιο ο Ερμής και λόγω της ανάδρομης πορείας του θα κάτσει αρκετά στον Υδροχόο, συνολικά από σήμερα μέχρι τις 13/3, ένα διάστημα στο οποίο θα σας απασχολήσουν θέματα οικονομικά, κυρίως ό,τι αφορά δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά, εφορία, συντάξεις κλπ. Ταυτόχρονα, θα είναι περίοδος εσωτερικής έρευνας, βαθιάς σκέψης και ψυχανάλυσης.

Λέων

Στον Υδροχόο μπήκε σήμερα ο επικοινωνιακός Ερμής και θα κάνει αρκετά κοινωνική την ζωή σας, συνολικά μέχρι τις 13/3, ένα διάστημα με πολλές νέες γνωριμίες αλλά και με επανασυνδέσεις, καθώς πρόκειται να γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στις 21/1. Η σκέψη σας θα είναι περισσότερο στους άλλους, στον σύντροφο και στους συνεργάτες.

Παρθένος

Κινητικότητα στον εργασιακό χώρο θα φέρει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος θα κάτσει στον Υδροχόο μέχρι τις 13/3, ένα διάστημα με πολλές επαφές, συζητήσεις, ιδέες, γνωριμίες και συμφωνίες. Ζωηρή καθημερινότητα γενικά. Ταυτόχρονα, θ' ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα υγείας και διατροφής, θα ενημερωθείτε και θα συναντηθείτε με επαγγελματίες υγείας.

Ζυγός

Πολλές δημιουργικές ιδέες και νέα project θα σας φέρει ο Ερμής απ' τον Υδροχόο από σήμερα έως τις 13/3, ενώ ο νους σας θα είναι ιδιαίτερα διαυγής και επικοινωνιακά θα διαπρέψετε. Ταυτόχρονα, θα είναι περίοδος νέων ερωτικών γνωριμιών, αρκετού φλερτ γενικά, αλλά και επανασυνδέσεων. Ενασχόληση με εκδρομές, σπορ, χόμπι αλλά και με τα παιδιά.

Σκορπιός

Η διέλευση του Ερμή απ' τον Υδροχόο από σήμερα έως τις 13/3 θα φέρει κινητικότητα σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, ένα διάστημα με μετακομίσεις, ανακαινίσεις ή αγοραπωλησίες και συμφωνίες. Το σπίτι σας ενδέχεται να γίνει κέντρο διερχομένων, με συγγενείς, φίλους και γείτονες να περνούν. Σκέψεις για το παρελθόν, εκδρομές στις ρίζες σας.

Τοξότης

Αρκετά επικοινωνιακή θα κάνει την καθημερινότητά σας η διέλευση του Ερμή απ' τον Υδροχόο από σήμερα έως τις 13/3, ένα διάστημα με πολλές γνωριμίες, επαφές, συζητήσεις, ιδέες και συμφωνίες. Ταυτόχρονα, θα είναι περίοδος με μαθήματα, σεμινάρια, πληροφόρηση, γράψιμο, διάβασμα. Πολλές μετακινήσεις και ταξιδάκια επίσης. Συναντήσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being