Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Με νίκη έκλεισε την χρονιά και ο Παναθηναϊκός

Με νίκη έκλεισε την χρονιά και ο Παναθηναϊκός

Επικράτησε της Κέρκυρας με 2-0 στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Με τον Διαμαντή Χουχούμη να πραγματοποιεί την καλύτερη εμφάνιση του από την ημέρα που προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, έχοντας ρόλο δημιουργού σε πολλές περιπτώσεις, αλλά και σκόρερ στο δεύτερο γκολ (είχε και δοκάρι), ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 της Κέρκυρας στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Ο νεαρός αριστερός μπακ ήταν ο πρωταγωνιστής στην πολύ καλή εμφάνιση των πράσινων απέναντι στους Φαίακες και αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό, μαζί με τον Θανάση Ντίνα και τον Χρήστο Δώνη. Το γκολ που σημείωσε στο 85' ήταν πολύ όμορφο, τόσο η κίνηση, όσο και η εκτέλεση του. Το σκορ είχε ανοίξει στο 45' ο Καρέλης, όταν παρεμβλήθηκε σε σουτ του Πράνιτς.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες μετά τη βαριά ήττα του στη Ξάνθη και έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, αν και η δυναμικότητα της Κέρκυρας δεν επιτρέπει να εφησυχάσει και να θεωρήσει ότι ξεπέρασε τα προβλήματα του.

Τουλάχιστον, εξασφάλισε την ηρεμία του για την περίοδο των Χριστουγέννων, αποχαιρέτησε το 2014 με νίκη και έχει το χρόνο να δουλέψει στη διακοπή του πρωταθλήματος, ώστε να διορθώσει τα κενά του.

Στον αντίποδα, η Κέρκυρα δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι καλό, έχοντας όμως ορισμένες καλές στιγμές στη διάρκεια του ματς. Σε γενικές γραμμές, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, δεν δικαιούταν κάτι καλύτερο, αν και στο 80' παρά λίγο να βάλει φωτιά στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports